Erhvervsmedlemmer // AS3 Companies

AS3 Companies


AS3 Companies er den førende nordiske rådgivningsvirksomhed inden for Job Transition Management.
 

Professionel jobrådgivning 
For snart 25 år siden så nogle innovative og fremsynede unge mænd, at der var store muligheder i at professionalisere begrebet jobrådgivning. Eller rettere sagt – de så et aldeles uudnyttet marked for at støtte opsagte medarbejdere og ledere og skabte det, der i dag hedder AS3 Companies.
 
Mennesker i forandring 
Siden da er meget sket. I dag er AS3 Companies den førende nordiske rådgivningsvirksomhed inden for Job Transition 
Management, der handler om at kunne håndtere mennesker i forandring – i transition – i forbindelse med store jobmæssige forandringsprocesser

I forbindelse med store forandringsprocesser opstår der altid mange uafklarede spørgsmål, og Job Transition Management handler om at kunne håndtere disse udfordringer, når mennesker er i forandring. For ved at bygge bro mellem de menneskelige og de forretningsmæssige aspekter af en forandringsproces er der langt større chance for, at forandringen bliver en succes

Opgaver på alle niveauer 
I dag har AS3 Companies specialiseret sig i at rådgive både før, under og efter en forandringsproces inden for flere områder og løser opgaver på såvel lokalt som globalt plan – på alle niveauer. Kernekompetencerne er gået fra at handle om jobrådgivning og outplacement til også at indebære stress- og trivselsprogrammer, lederudvikling, forandringsledelse, coaching, mentoring, medarbejderfastholdelse og performanceoptimering.
 
Vi er stolte, men ydmyge 
Desuden er der en stærk kultur i AS3 for, at medarbejderne konstruktivt udfordrer organisationen, hvilket sikrer, at AS3 Companies hele tiden bevæger sig fremad. For selv om vi er stolte af vores resultater og metoder, kan vi altid blive lidt bedre.
 
Bliv klogere på koncernen   
Du kan læse mere om AS3 koncernen her 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21