Erhvervsmedlemmer // Bech-Bruun

Bech-Bruun


Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med flere end 525 specialiserede og erfarne medarbejdere. Virksomheden rådgiver inden for alle områder af erhvervsjuraen og har kontorer i København og Aarhus.

Klienterne tæller virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder, både nationalt og internationalt. Bech-Bruun tilbyder skræddersyet tværfaglig rådgivning, der matcher den enkelte klients behov.

Det er en essentiel del af Bech-Bruuns arbejde at identificere og forstå de udfordringer og muligheder, som erhvervslivet står overfor. Som den videnbaserede virksomhed, Bech-Brunn er, bygger rådgivningen på indgående branchekendskab, der blandt andet er etableret gennem medlemskab af Dansk Industri, samt mange års erfaring.

Bech-Bruun har et stærkt internationalt fokus og har opbygget et bredt netværk på tværs af landegrænserne. Den omfattende internationale erfaring betyder, at virksomheden hurtigt og nemt kan hjælpe klienterne – også uden for Danmarks grænser.

Bech-Bruun stræber efter at levere banebrydende rådgivning med klienten i fokus og bygger sin organisation på et fundament af ordentlighed, engagement, kvalitet og respekt. Corporate responsibility indgår ligeledes i Bech-Bruuns virksomhedsledelse og forretningsstrategi og danner grundlag for, hvordan forretningen drives.

Læs mere om Bech-Bruun herhttp://www.bechbruun.com

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21