Erhvervsmedlemmer // Folkesparekassen

Folkesparekassen - et bæredygtigt alternativ, hvor værdier er andet og mere end penge


I Folkesparekassen arbejder vi for en demokratisk og bæredygtig samfundsøkonomi, baseret på et ansvarligt økonomisk system, hvor penge er et byttemiddel og ikke en vare i sig selv. Vi er imod spekulation og mener ikke, man skal kunne tjene penge på blot at have penge.
 
Vi er blandt de mindste pengeinstitutter i Danmark, men store nok til at tage ansvar for os selv og for vores rolle i samfundet. Det er vigtigt, at vi er med til at skåne miljøet og sætte mindst muligt aftryk. Derfor tilbyder vi blandt andet lån til lave renter til miljørigtige og bæredygtige projekter.
 
Som en moderne sparekasse følger vi med den teknologiske udvikling og tilbyder selvfølgelig net- og mobilbank. I det hele taget foretrækker vi de elektroniske løsninger, for at minimere forbruget af jordens ressourcer.
 
Dyder som personlig betjening og lokalt engagement er vigtige for os. Og vi gør vores bedste for at yde god service, også for dem som ikke har en afdeling i nærheden. Vi har hovedkontor i Silkeborg og har derudover afdelinger i Aarhus, Odense og Ebeltoft.
 
Læs mere om os og bæredygtig økonomi her 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21