Erhvervsmedlemmer // Frode Laursen

Frode Laursen


Frode Laursen er i dag en af Nordens førende leverandører af logistikløsninger til dagligvaremarkedet og byggesektoren. Med fokus på vores kunder kunders behov udvikler vi know-how, informationsteknologi, processer og medarbejdere, der sikrer optimal styring af hele værdikæden i specielle kundetilpassede løsninger. Med base i Danmark er Norden vores primære distributionsområde, som kombineres med transporter til og fra Vesteuropa samt resten af verden.
 
Hos Frode Laursen er medarbejderne den vigtigste ressource. Derfor tilstræber vi at være blandt de mest attraktive arbejdspladser overhovedet. Vi ønsker en løbende, tæt dialog mellem ledere og medarbejdere, så vi sikrer, at både virksomhedens og medarbejdernes behov opfyldes bedst muligt. Dette gør samtidigt at vi kan fastholde vores succes og nå vores målsætning.
 
Vi tror på, at vi løbende skal og kan udvikle vores arbejdsplads sammen.
 
Som ansat får du en række personalegoder, der giver dig mulighed for at få mere ud af både dit arbejds- og privatliv. Det betyder, at vi har personaleforening, medarbejderforening, elevklub, ferieboliger, gruppe-livsforsikringer, sociale arrangementer, diverse rabatordninger og meget mere.


Læs mere om os som arbejdsplads her.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21