Erhvervsmedlemmer // Sinful

Sinful


I Sinful brænder vi for at hjælpe danskerne med at få endnu bedre sex med sexlegetøj. Vi er allerede den største online sexshop i Danmark og er godt på vej til også at blive den førende i resten af Skandinavien.
 
Vores team er fyldt med helt almindelige mennesker, og så alligevel ikke. Alle er håndplukkede ildsjæle, som er udvalgt fordi de brænder for det, de laver og de, på godt dansk, sparker røv, når de gør det. 
 
Vi er et ungt og dynamisk team, og som holdspillere står vi side om side, klar til at hjælpe hinanden, når der er brug for det. For os er praktikanter og studiemedhjælpere en undværlig kilde til ny energi og viden, som vi kan bruge til at blive endnu bedre. 
 
Har du lyst til at hjælpe andre med at få endnu bedre sex og derigennem større livsglæde, er du måske den nye studiemedarbejder, vi søger. For at være en god medspiller på vores hold, skal du være dedikeret og trives i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der arbejdes selvstændigt og professionelt, og hvor der samtidig er plads til ‘værkstedshumor’ over frokosten.


Læs mere om Sinful her

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21