Enkotec: Studentermedhjælper – Power BI, ENKOTEC A/S, Skanderborg

Enkotec: Studentermedhjælper – Power BI, ENKOTEC A/S, Skanderborg

Ønsker du at starte din karriere i en teknologivirksomhed med en global rækkevidde og en ambitiøs digitaliseringsstrategi? Er du for nylig startet på dit kandidatstudium, eller er du lige ved at afslutte din bachelor? Hvis ja, så er dette måske den perfekte mulighed!

Vi er i gang med konvertering af eksisterende rapporteringer i Excel, og da et af målene er at gøre vores forretning mere datadreven, har vi brug for en studentermedhjælper med kendskab til Power-Bi programmering. Du vil blive en del af et team, som står for datamodellering og validering, rapportering og support på tværs af forretningen.

Jobbet indebærer en høj grad af hands-on opgaver ift. at designe, opbygge og implementere løsningen. Stillingen kræver en analytisk og udadvendt person med evnen til at lære hurtigt. Du studerer måske regnskab, IT eller lignende og har en naturlig interesse for data og programmering. Din evne til at tilegne dig ny viden og implementere denne i den daglige drift er vigtigere end den faktiske studieretning. Desuden vil følgende færdigheder være en fordel:

  • Dax programmering
  • Struktureret og selvstændig arbejdsform

Stillingen forventes at være på 10 – 15 timer pr. uge startende i september/oktober 2020. Hvis du ønsker at søge stillingen, bedes du sende dit CV og et følgebrev til mj@enkotec.dk senest d. 18. september 2020.

Skulle der være spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte økonomichef Marianne Jensen på 6155 1960.

ENKOTEC A/S er verdens internationalt førende leverandør af maskiner og udstyr til fremstilling af præcisionssøm. Vi laver værdiskabende løsninger til kunderne gennem innovation, gode leverandørrelationer og udvikling af vores servicekoncept. ENKOTEC har til huse centralt i det naturskønne Skanderborg og beskæftiger 60 medarbejdere på verdensplan, heraf 55 på hovedkontoret i Skanderborg. Vi lever i høj grad efter vores værdier i hverdagen: Licence to act, kunden i centrum og team spirit. ENKOTEC A/S er en virksomhed i vækst og har siden 2006 været ejet af Bikubenfonden.