ASG: Studiejob som Kontoransvarlig

ASG: Studiejob som Kontoransvarlig

Aarhus Studenter Gymnastik & Fitness (ASG) er med 400-500 medlemmer en af Aarhus’ største studenterforeninger. Vi brænder for fællesskabet, og så laver vi en masse aktiviteter inden for gymnastik og fitness. Det kan du læse meget mere om på vores hjemmeside www.asg.dk.

Lige nu søger vi en kontormedhjælper til at varetage foreningens økonomi og administration herunder i høj grad også kommunikationen med medlemmer og andre eksterne interessenter. 

Hvad skal du lave?

Din primære arbejdsopgave bliver at styre foreningens økonomi. Mere specifikt betyder det, at du skal bogføre, udarbejde regnskaber, rådgive bestyrelsen i økonomiske beslutninger, udbetale godtgørelse til instruktørerne, søge tilskud til foreningen, m.m. 

Derudover vil en stor del af arbejdstiden forløbe med, at du skal besvare henvendelser både fra vores medlemmer og instruktører samt at administrere vores hjemmeside. Andre forefaldende administrative opgaver kan også forekomme. 

  • I gennemsnit er jobbet beregnet til 5-8 timer om ugen. Der vil dog være perioder, hvor du kan forvente, at der er større arbejdsbelastning, fx omkring sæsonopstart i august/september og i januar i forbindelse med afslutning af regnskab. 
  • Styring af foreningens økonomi sker i dialog med foreningens bestyrelse, og det forventes derfor, at du deltager i de månedlige bestyrelsesmøder, hvilket er frivilligt arbejde.
  • Arbejdet varetages som udgangspunkt på vores kontor i Aarhus C., men der er til en vis udstrækning mulighed for at arbejde hjemmefra. 
  • Arbejdstiden er fleksibel, så den kan tilpasses dit skema. Selvfølgelig med krav om, at deadlines overholdes. Da du samtidig skal være klar på med meget kort varsel at kunne lave pludselige ændringer på hjemmesiden, er det vigtigt, at du også er fleksibel.

Hvad forventer vi af dig?

  • Vi forventer, at du er serviceminded og god til at kommunikere positivt med medlemmerne skriftligt såvel som mundtligt. Det er vigtigt, da det er dig, der er foreningens primære kontakt udadtil. 
  • Du skal være studerende, og du skal gerne kunne se dig selv arbejde hos ASG i minimum et par år. 
  • Du kan lide nye udfordringer, og samtidig kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal være ansvarsbevidst og god til at overholde deadlines, samt holde overblik over de mange bolde, der er i luften i foreningen og særligt i situationer, hvor tingene ikke lige flasker sig, som forventet.
  • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har bogføringskendskab
  • Det er en fordel at have foreningskendskab samt kendskab til foreningsdrift og reglerne herfor, men det er ikke et krav.

Vi er en forening, der sætter det sociale sammenhold højt, derfor ser vi gerne, at du har lyst til at deltage i vores arrangementer og bidrage til den gode stemning i foreningen.

Vi tilbyder en god løn på kr. 125,00 i timen plus feriepenge (12,5%). Derudover får du naturligvis gratis medlemskab til foreningen. 

Ansøgning

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte den nuværende kontormedhjælper, Michelle, på mail asg@asg.dk eller formand, Caroline Gram, på formand@asg.dk.

Ansættelse er hurtigst muligt. Vi læser derfor løbende ansøgninger og indkalder til samtale, så skynd dig at sende din ansøgning og cv til formand@asg.dk, hvis jobbet har fanget din interesse. Vi glæder os til at høre fra dig!