Euromaster Danmark: Studentermedhjælper til Marketing

Euromaster Danmark: Studentermedhjælper til Marketing

Elsker du at skrive? Vil du have relevant erfaring inden for kommunikation og marketing? Og er du selvkørende udover det sædvanlige? Så er det måske lige dig, vi har brug for her hos os!

Vi søger nemlig en studentermedhjælper her på hovedkontoret i Skanderborg ( .. toget kører lige til døren), som primært skal hjælpe os med tekstforfatning – til PR, indhold og onlinekommunikation i alle aspekter. Der kan også komme andre opgaver på tale efter behov – vi lover, at du ikke kommer til at kede dig, hvis du brænder for dit fag!

I Marketingafdelingen håndterer vi – meget kort sagt – opgaver inden for kommunikation, marketing, online, PR, e-shop, e-booking osv. for Euromaster Danmarks seks segmenter + HR. Vi er et af 17 Euromasterlande i Euromastergruppen, som er ejet 100% af Michelin.

Der er fart på her i huset – og derfor er du af natur udadvendt og en igangsætter. Du opsøger selv de svar, du har brug for, indhold til tekster osv. ved at tage fat i de relevante personer og medier – og du:

  • Elsker at skrive.
  • Kan skrive kommercielle tekster i et sprog, der appellerer til vores forskellige målgrupper.
  • Sætter dig (efter behov) ind i vores segmenter og produkter.
  • Skriver korrekt, klart, nærværende og SEO-venligt.
  • Har måske også lidt erfaring med grafisk opsætning, lettere billedredigering og kommunikation på sociale medier?

Er du interesseret, så glæder vi os til at modtage dit CV (hurtigst muligt) – meget gerne sammen med et eksempel på noget, du tidligere har lavet 🙂 Send til heidi.gaba@euromaster.com – og tilføj gerne forventet timeantal i mailen.

Vi snakkes ved!