Team.Blue: Praktikant der brænder for employer branding, rekruttering og eventplanlægning

Team.Blue: Praktikant der brænder for employer branding, rekruttering og eventplanlægning

 

Er du god med både ord, ideer og en kalender? Og har du lyst til at afprøve dine kommunikative og koordinerende evner i praksis? Så har vi praktikpladsen til dig i forårssemestret 2021! 

Vi søger en dygtig praktikant, der har lyst til at prøve kræfter med en variation af arbejdsopgaver inden for HR og kommunikation.  

Som praktikant i HR-afdelingen er din vigtigste opgave at styrke vores employer brand, f.eks. gennem sociale medier og events for nuværende og potentielle medarbejdere.  Du vil kort sagt få ansvar fra dag ét – naturligvis med støtte fra dine fem kolleger i HR-teamet.   

Du får en bred opgaveportefølje, hvor du bl.a. 

  • Hjælper med at brande team.blue som arbejdsplads og gøre os attraktiv for både nuværende og potentielle medarbejdere (employer branding) 
  • Er ansvarlig for at lave fængende content til vores karriereside og sociale medier (både tekst, billeder og video) 
  • Er projektleder ved interne og eksterne events, dvs. styrer alt fra ideudvikling, planlægning, booking og kontakt til lokationer til promovering, eksekvering og evaluering 
  • Er ansvarlig for at brande vores CSR-tiltag og ideudvikle på nye tiltag 
  • Laver diverse rekrutteringsopgaver f.eks. kommunikation med kandidater, koordinerer onboarding-aktiviteter og svarer på henvendelser i vores ticketsystem.  

Derudover kan der være forskellige ad hoc-opgaver, f.eks. at indhente rabataftaler til virksomheden, skrive pressemeddelelser mm. 

Har du specifikke ønsker til, hvad du gerne vil prøve kræfter med, tilpasser vi gerne opgaverne efter dine evner og interesser, så du får mest muligt ud af dit praktikforløb hos os.

Om dig
Du er sandsynligvis i gang med en videregående uddannelse inden for Kommunikation, Human Ressource Management, Medievidenskab eller lignende. Faktisk er din uddannelse ikke så vigtig for os, så længe du har lyst til at lære og yde en indsats. Det er dog vigtigt, at du er skarp til og har interesse for:  

  • At skabe god og fængende content  
  • At formulere dig på skrift på korrekt dansk  
  • At koordinere og promovere events  
  • At have et godt overblik og være struktureret. 

Derudover vil det være en fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du før har arbejdet med sociale medier og employer branding.

Vi tilbyder 

I team.blue er vi gode til at sørge for, at vores praktikanter hurtigt bliver en integreret del af vores team. Vi er faktisk så gode til det, at vi i 2019 modtog teamprisen ved awardshowet “Østjyllands bedste praktikvirksomhed”. Du bliver tilknyttet vores buddyprogram, og du bliver en del af et ungt arbejdsmiljø med en gennemsnitsalder på ca. 34 år, hvor vi har det sjovt, mens vi arbejder.  

Som praktikant hos os får du lov at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.  

Det praktiske

Arbejdstid: Ca. 37 timer i tidsrummet 8-16. Har du studiejob eller fag imens, er vi dog fleksible i forhold til, hvilket tidsrum du vælger at arbejde i.

Arbejdssted: Højvangen 4, Skanderborg. Bussen holder lige uden for døren. Du kan komme fra Aarhus C hertil på under 30 minutter.

Opstart: Januar/februar 2021

Ønsker du at søge stillingen som vores praktikant, kan du søge ved at klikke på ’Ansøg her’ øverst på siden.

Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte HR-koordinator (og tidligere praktikant) på anne.noergaard@team.blue eller HR-chef, Bo Brandt Cramer, på bo.cramer@team.blue.  

Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.