AGF: CSR- OG EVENTPRAKTIKANT

AGF: CSR- OG EVENTPRAKTIKANT

Vil du være med til at udfolde en bæredygtig vision for Aarhus’ største sport- og eventsted?

Vi søger en praktikant, der har lyst til at arbejde med CSR og events til vores nye afdeling Branding og bæredygtighed.  Som praktikant vil du blive en del af AGF Fodbold og af Ceres Park & Arena, som afvikler store som små events på stadion og i Arenaen, herunder AGF’s hjemmekampe. I foråret 2020 lancerede AGF en vision for bæredygtighed, og det er dette arbejde, din hverdag hos os vil tage udgangspunkt i. 


OM DIG

Du er i gang med en relevant videregående uddannelse.

Du har interesse for bæredygtighed og CSR.

Du går op i at kommunikere positivt og er god til at skabe relationer.

Du kan arbejde selvstændigt og er ikke bange for at tage fat, der hvor behovet opstår.

Det er i udgangspunktet ikke et problem, hvis du ikke ved hvad KSDH står for – det skal du nok lære! – så længe du har energi og lyst til at arbejde med en verdensforståelse, hvor fodbold, bæredygtighed, sport og ansvar følges ad.


EKSEMPLER PÅ ARBEJDSOPGAVER:

  • kontakt til og samarbejde med eksterne samarbejdspartnere inden for CSR
  • fokusgruppe-interviews
  • vinkler på gode historier og samarbejde med kommunikationsteamet om udarbejdelse
  • udvikling af nye arbejdsgange i samarbejde med eventafdelingen
  • optimering af eksisterende strukturer mhp. at finde nye bæredygtige løsninger
  • …og hvad vi sammen finder frem til giver mening for dig og for os.


OM OS

AGF har sine rødder tilbage til 1880, og er en af de mest traditionsrige fodboldklubber i Danmark. De seneste par år er vi imidlertid også gået forrest med en vision for bæredygtighed, etablering af AGF kvindefodbold, virtuelle tribuner under corona-nedlukningen, og planer om et nyt og banebrydende stadion inden for de kommende år.

Hvert år besøger mere end 700.000 gæster vores ikoniske rammer for enden af Stadion Allé, hvor vi gør os umage for at alle skal have en god oplevelse, når de besøger os.


DET MED SMÅT

Praktikken er ulønnet med betalt frokostordning, og strækker sig fra januar/februar 2021 til juni/juli 2021. Stillingen er på 30-37 timer om ugen, herunder også på kampdage aftener og weekender. Arbejdssted er i Aarhus. Vi tilpasser gerne forløbet, så det passer med dine studieplaner.

Ansøgningsfrist: 21. oktober. Send en kort og præcis ansøgning til Anne Jensen på aj@agf-as.dk

Vi forventer at holde samtaler i uge 44 eller 45.