Kamstrup: Internship in PMO – Supply Chain

Kamstrup: Internship in PMO – Supply Chain

Bliver du motiveret af at arbejde med projekter i supply chain, hvor du får en stor kontaktflade internt i virksomheden, og eksternt med leverandører af vores nye produktions udstyr? Er du på udkig efter en udfordrende og lærerig praktikplads, hvor du får mulighed for at implementere fremtidens produktions faciliteter i en international virksomhed i vækst? 


Bliv en del af Project Management Office (PMO)

I PMO arbejder vi fokuseret på at bidrage til Kamstrups mål om at sikre rent vand og energi til så mange mennesker som muligt. Du bliver en del af et mindre team på 6 dygtige og erfarne projektledere under Supply Chain, der bl.a. er ansvarlig for at projektere nyt udstyr til produktionen, og etablere nye produktionsfaciliteter. Fælles for alle projekter er, at PMO teamet er med fra start til slut, igennem hele projektets levetid, indtil kunden (intern) er tilfreds. Teamet arbejder på tværs af organisationen, hvorfor du får en bred kontaktflade og kommer til at samarbejde med kollegaer inden for både produktion, teknik, planlægning og design af nye produktionslinjer. 


Et praktikforløb med fokus på projektledelse 

Som praktikant i PMO bliver du inddraget i alle projektets faser og får et indgående og unikt kendskab til hvordan PMO teamet driver projektledelse. Du vil i praktikforløbet, efter grundig oplæring drive dit eget projekt, eller et del projekt alt efter hvad der er i porteføljen.  Her vil du få ansvaret for at lave projektplaner inkl. opfølgning, referater efter projektmøder, assistere med økonomi opfølgning mm, selvfølgelig med en erfaren projektleder til sparring. Samtidig vil du indgå som en del af teamet og deltage på OS og team møder, samt i den konstante udvikling af vores metoder og processer.

Din endelige opgaveliste vil være afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund og aftales nærmere ved praktikstart. 


Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en ambitiøs studerende, der vil være med til at bidrage til en positiv udvikling af Kamstrups projekter. Du har et solidt teoretisk fundament, da du er i gang med en relevant videregående uddannelse som fx maskinmester, Ingeniør eller lignende. Din uddannelse er dog ikke af største betydning, det afgørende er, at du brænder for at blive en god projektleder og at du trives i feltet mellem forretningen og produktionen. 

Som person er du proaktiv og resultatorienteret. I praktikken vil du få en bred kontaktflade på tværs af organisationen, hvorfor det er vigtigt at du er en god kommunikator og at du trives i en udadvendt rolle. Derudover kan du lide at gå forrest, og du tilgår dine arbejdsopgaver struktureret og analytisk. 

Da vi er en international virksomhed er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i skrift og tale.


Vi tilbyder mere end bare en praktik
Som praktikant i PMO teamet vil du få en unik mulighed for at afprøve din teoretiske viden i praksis. Derudover bliver du en del af et team, hvor udfordrende arbejdsopgaver, daglig sparring og kompetenceudvikling er i højsædet. Du vil således gennemgå en særdeles udviklende læringsproces, som du kan anvende i din fremtidige karriere.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. 

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. 


Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2021 til ultimo juni 2021.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of PMO, Ulrich Harbo Voller på tlf.: 89 93 10 00.


Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.