fbpx

Kamstrup: Internship in Leadership Development

Kamstrup: Internship in Leadership Development

Interesserer du dig for ledelsesudvikling og koordinering? Brænder du for at arbejde med udvikling af mennesker sammen med mennesker? Har du mod på at arbejde i en international virksomhed hvor der er fart over feltet, og ingen dage er ens? 

Bliv en del af Leadership Development i Kamstrup
Som Leadership Development Intern i Kamstrup bliver du en del af en dynamisk hverdag, hvor der er fokus på fleksibilitet, selvstændighed og sparring. Kamstrup har et stigende fokus på at udvikle vores ledere, således at de besidder de nødvendige og rette kompetencer til at sikre Kamstrups udvikling. Som praktikant vil du komme til at arbejde på lige fod med dine kolleager og få et stort ansvar for egne arbejdsopgaver. Der bliver sat pris på nye initiativer, og vi garanterer en spændende og udfordrende praktik med en stejl læringskurve og dynamisk hverdag. 

En praktik med fokus på ledelsesudvikling
Som Leadership Development Intern vil du komme til at bistå vores Head of Leadership Development og få hands-on erfaring inden for medarbejder- og ledelsesudvikling, som prioriteres højt i Kamstrup. Derudover vil du få en central rolle i at gennemføre træningsaktiviteter i samarbejde både med interne og eksterne aktører.

 Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Opsætning og administration af 360-graders undersøgelser
  • Udsendelse og administration af MBTI personlighedstest
  • Opsætning og korrektur af materialer og power point præsentationer til facilitering af processer
  • Koordinering i samarbejde med kolleger i Kamstrup samt eksterne leverandører i forbindelse med afvikling af træningsforløb
  • Deltagelse på leverandørmøder 
  • Indsamling af relevant teoretisk materiale samt analyse heraf
  • Ad hoc opgaver i forbindelse med interne samlinger som f.eks. leadership conferences, summits, kick-off o.lign.


Din endelige opgaveliste vil dog være afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund samt dine interesser og ønsker. Derudover vil der også være løbende ad hoc opgaver i henhold til at supportere vores Transformation Management Office, som kan være:

  • Bistå i forbindelse med forskellige projektrelaterede opgaver, herunder udarbejdelse af træningsmateriale, supportering af træning
  • Planlægning og gennemførsel af afklarende workshops
  • Assistance i forbindelse med planlægning og gennemførsel af interne undersøgelser i forbindelse med kvantitative og kvalitative interviews


Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en motiveret og struktureret studerende som trives i en hverdag, der aldrig er den samme. Du er i gang med din kandidatuddannelse til cand.soc, cand.psyk eller lignende. Om du har erfaring fra tidligere er ikke altafgørende. Det vigtigste er, at du brænder for at udvikle mennesker igennem en relationsskabende tilgang med henblik på at sikre fremdrift for den lærende organisation. Som person er du engageret, udadvendt og god til at kommunikere på alle niveauer i organisationen, da du vil have en relationsskabende rolle. Du kan arbejde selvstændigt, men sætter også pris på team-arbejde og sparring med dine kolleager. Ligeledes arbejder du effektivt og trives i et travlt miljø, hvor ikke to dage ligner hinanden. 

Da vi er en international virksomhed er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder et praktikforløb hvor du får indsigt i, hvordan Learning & Development drives professionelt i en stor organisation. Samtidig får du stor handlefrihed og ansvar fra dag et, så der er rig mulighed for udvikling af både personlige såvel som faglige kompetencer. Du vil fra start få tilknyttet en mentor, der følger dig igennem dit praktikforløb. I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. 

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. 

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link eller via knappen øverst på denne side. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2021 til ultimo december 2021.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Leadership Development, Camilla Wolff, på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.