fbpx

Danish Crown: HR-praktikant, Attraction & Engagement

Danish Crown: HR-praktikant, Attraction & Engagement

Er du i gang med din kandidatuddannelse, og vil du være med til at tiltrække de dygtigste kandidater til en af Danmarks største koncerner, der arbejder for at skabe en mere bæredygtig fremtid for fødevarer? Så er du måske den HR-praktikant, vi søger til vores hovedkontor i Randers!


Du bliver en del af Attraction & Engagement-teamet i Group HR, hvor du får et tæt samarbejde med dine otte kolleger, som altid er klar til ar sparre og dele ud af deres erfaringer. 

Dit omdrejningspunkt er rekruttering fra A-Z
Teamets kerneopgave er tiltrækning og rekruttering af dygtige medarbejdere, og derfor er det også naturligt, at det er det, der kommer til at fylde mest i din hverdag. 
Du vil som praktikant blive involveret i hele vores rekrutteringsproces, herunder deltage til diverse events for tiltrækning af kandidater, stå for de administrative processer, kommunikere med kandidater, skrive jobannoncer (og gerne komme med nye input), samt deltage i samtaler. På sigt er det ambitionen, at du får ansvar for dine egne rekrutteringsforløb til fx studiejob, timelønnede mv. 

I Attraction & Engagement-teamet er der altid mange nye projekter i pipeline, som er med til at sørge for, at Danish Crown er kendt som en attraktiv arbejdsplads på tværs af landegrænser.

Ud fra dine interesser vil du også få mulighed for at tage del i nogle af de mange spændende områder, som teamet arbejde med udover rekruttering. Det kan være projektdeltagelse eller ansvar for områder inden for employer branding, eventplanlægning, opbygning af kandidat-pipeline, koncernens graduate programme, HR-it-systemer, engagement surveys samt pre- og onboarding-programmer.


Som vores nye praktikant får du altså hands-on erfaring med rekruttering og de bagvedliggende processer, og samtidig har du mulighed for at præge dit eget forløb. 

Struktureret profil med interesse for HR
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau fx inden for kommunikation, HR eller organisation. 

Derudover ser vi gerne, at:

  • Du er kommunikativ stærk 
  • Du er nysgerrig og har stor interesse for HR og særligt rekrutteringsdisciplinen
  • Du er struktureret og har styr på detaljerne
  • Du er imødekommende og ikke bange for at springe ud i nye opgaver og komme med dine input. 

 

Det kan være, at du allerede via et studiejob eller projektsamarbejde med en virksomhed har gjort dig de første erfaringer på området, men har du ikke det, har du viljen og lysten til at lære det.


Hvorfor praktik i Danish Crown?
Praktikanter spiller en vigtig rolle for Danish Crown, da de bidrager med innovation og udfordrer status quo, som er nogle af kilderne til at sikre en bæredygtig udvikling i fødevareindustrien. Rejsen er lang, og vi kan ikke fuldføre den alene. Dette er derfor din chance for at smage på en fremtid hos Danish Crown gennem et praktikophold, få udvidet dit professionelle netværk og krydre dit CV med nye kompetencer fra en international organisation.

Transport og frokost vil naturlivis ikke blive en ekstra omkostning for dig. 

Det praktiske
Vi har adresse på Marsvej 43, 8960 Randers. Vi er kun 25 min. fra Aarhus i bil, og ellers kan du fange bus 118 fra Aarhus, som holder meget tæt på hovedindgangen.

Praktikopholdets tidspunkt er i efteråret 2021 og er som udgangspunkt på 37 timer om ugen. Vi forestiller os, at du starter i august/primo september og er hos os i ca. 4-6 mdr. frem, men vi aftaler sammen varighed og timetal, så det passer med dit studie.

Appetit på mere?
Du er velkommen til at kontakte HR Consultant, Nanna Jul Pedersen, 28724574 på eller HR Consultant, Signe Møllevang Bøegh, på 29210622 for at høre mere om praktikstillingen.

Send dit CV og din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer og indkalder kandidater løbende og tager opslaget ned, når den rette kandidat er fundet. Søg via knappen øverst på denne side. Ansøgningsfristen er den 4. april 2021.

We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.