fbpx

Danish Crown: Sales & Operations Intern

Danish Crown: Sales & Operations Intern

Vil du forbedre dit kendskab til detailhandlen gennem en salgsorganisation? Så er du måske den Sales & Operations Intern, vi søger til vores kontor i Randers!

Du bliver en del af Danish Crown Foods danske detail-salgsorganisation, som består af ca. 30 ansatte. Vi sælger både forædlede produkter og fersk kød til den danske detailhandel, hvilket dækker en bred vifte af kendte brands som Tulip, Gøl, Steff Houlberg m.fl. 

I teamet har vi fokus på performance, der er en sund konkurrencementalitet, en uformel omgangstone, og plads til smalltalk.

Det er vigtigt for os, at du får en god start. Derfor sørger vi selvfølgelig for en grundig oplæring og et struktureret onboarding-forløb, hvor du får kendskab til alle de nødvendige processer og systemer, som du skal bruge for at lykkes med dit arbejde. 

Du får indgående kendskab til detailhandlen
Du vil som praktikant naturligt blive involveret i den daglige drift i forretningsenheden, som bl.a. indbefatter: 

  • Indsamle og strukturere data
  • Dataanalyse og rapportering med fokus på at optimere salg, kampagner, priser etc.
  • Optimere samhandel med kunderne, herunder kampagneplaner, Sales & Operation Planning og sortiment
  • Styrke vores forretningsposition ifm. online handel (E-Commerce).

 

Udover at tage del i de daglige opgaver, vil du også få dine egne ansvarsområder. 

I løbet af dit praktikforløb vil du få indgående kendskab til detailhandlen inden for FMCG (Fast Moving Consumer Goods), set fra en leverandørs perspektiv. Du vil derudover også få mulighed for at tage del i processen omkring årsaftaler i den danske detailhandel, samt få kendskab til Performance Management, herunder udarbejdelse af salg- og kampagneplaner. 

Da vi arbejder meget i Excel og systemer som SAP BW, BMS og Power Query/-Pivot, vil du i løbet af din praktikperiode få udvidet kendskab til disse. 

Engageret og analytisk med interesse for detailhandel
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau fx som studerende på cand.merc.-uddannelsen, Commercial and Retail Management el.lign. Det vigtigste er, at du kan se din profil matche opslaget. 

Derudover ser vi gerne, at 

  • Du er analytisk stærk og arbejder struktureret
  • Du kan arbejde selvstændigt og i teams
  • Du har et solidt kendskab til Office-pakken, herunder især Excel
  • Du har interesse for detailhandel og FMCG 
  • Du har mod på at lære nyt.

 

Det er ligeledes vigtigt, at du taler og skriver dansk på et højt niveau, og dit engelske er på forhandlingsniveau.

Hvorfor praktik i Danish Crown?
Praktikanter spiller en vigtig rolle for Danish Crown, da de bidrager med innovation og udfordrer status quo, som er nogle af kilderne til at sikre en bæredygtig udvikling i fødevareindustrien. Rejsen er lang, og vi kan ikke fuldføre den alene. Dette er derfor din chance for at smage på en fremtid hos Danish Crown gennem et praktikophold, få udvidet dit professionelle netværk og krydre dit CV med nye kompetencer fra en international organisation.

Transport og frokost vil naturligvis ikke blive en ekstra omkostning for dig. 

Efter endt praktikophold er der god mulighed for at blive i et studiejob og/eller skrive dit speciale i samarbejde med os.


Det praktiske
Vi har adresse på Tulipvej 1, 8940 Randers. Vi er kun 25 min. fra Aarhus i bil, og eller kan du fange bussen fra Aarhus, som holder meget tæt på hovedindgangen. 

Praktikopholdets tidspunkt er i efteråret 2021 og er som udgangspunkt på 37 timer om ugen. Vi forestiller os, at du starter i august/primo september og er hos os i ca. 4-6 mdr. frem, men vi aftaler sammen varighed og timetal, så det passer med dit studie.

Appetit på mere?
Du er velkommen til at kontakte Manager, Sales & Operations Planning, Mattias Thalund Eriksen, på (+45) 2011 3879 for at høre mere om praktikstillingen.

Send dit CV og din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer og indkalder kandidater løbende og tager opslaget ned, når den rette kandidat er fundet. Ansøgningsfristen er den 4. april 2021. Ansøg via ansøg-knappen øverst på denne side.

We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.