Krifa: Praktikanter til innovationsafdeling

Krifa: Praktikanter til innovationsafdeling

Krifas Corporate Garage er en moderne udviklingsafdeling, der arbejder med corporate innovation og iværksætteri ud fra en design-tilgang. Det betyder bl.a. at vi er meget optagede af at løse rigtige problemer for rigtige mennesker, og det sikrer vi ved hele tiden at teste og kvalificere vores arbejde overfor rigtige mennesker, enten i kvalitative sessioner eller i forbindelse med fake door-eksperimenter eller lignende.

Til efteråret søger vi 2 – 3 praktikanter, der vil være med til at ideudvikle, designe og teste produkter og services til et moderne arbejdsliv.

Et udsnit af nogle af de metoder vi bruger er:

  • Design Sprint (som du som praktikant kan få lov til stå for at facilitere)
  • Pretotyping (hvilket betyder at der bliver rig mulighed for at arbejde med branding eller SoMe-annoncering, hvis det er det man er til)
  • Lean UX
  • …og en masse andre buzzwordy discipliner, der er fede at kunne skrive på dit CV 

Hvis dit praktikophold i Krifas Corporate Garage skal være sjovt og givende, er det vigtigt at stram struktur ikke er en forudsætning for at du trives. Vi ændrer ofte retning med kort aftræk og vi har ikke en forkromet projekt-plan for hele dit praktikforløb – til gengæld får du lov at eksekvere en masse, og kan også selv være med til at sætte en retning, hvis der er nogle elementer af vores arbejde du synes er mere spændende at arbejde med end andet.

Relevante studieretninger kunne være stud.it, stud.mag eller stud.merc – men selvom du ikke lige falder i en af de kasser skal du ikke holde dig tilbage med at sende en ansøgning afsted, hvis du synes det lyder spændende.

Spørgsmål vedr. et praktikophold hos Krifas Corporate Garage kan rettes til innovationschef, Henri Brorson på tlf. 25 44 40 47.

Praktikken er ulønnet – men med en attraktiv meget billig frokostordningen, der kommer til at gavne dit madbudget!

Interesseret?

Du kan kun søge gennem vores rekrutteringssystem via knappen øverst på denne side. Du skal sende et cv og en kort motiveret ansøgning på tekst eller video.

Arbejdssted: Klokhøjen 4, 8200 Aarhus N

Ansøgningsfrist og samtaler: Søg hurtigst muligt. Vi gennemlæser løbende ansøgninger og inviterer løbende ansøgere ind til en samtale.