Birkmond: Salgsassistent med kundeflair til aarhusiansk brandstore (studiejob)

Birkmond: Salgsassistent med kundeflair til aarhusiansk brandstore (studiejob)

Birkmond søger en salgsassistent der kan levere en personlig salgsoplevelse i deres brandstore i Aarhus

Er du vild med at sælge – og med at få ros fra kunder for din gode service? Har du erfaring med salg af designprodukter og passion for lædervarer? Så er du måske vores nye kollega.

Birkmond søger en kollega til vores butik i Aarhus. Birkmond er et fire år gammelt dansk taskebrand, etableret i Aarhus. Vi designer stilrene tasker i kvalitetslæder til begge køn ud fra et bæredygtigt princip. Vi har et stærkt brand bygget op omkring et nytænkende koncept, god kvalitet og højt serviceniveau. Da vi sælger vores tasker gennem egen butik og webshop, skærer vi det dyre forhandlerled fra. På den måde kan vi tilbyde et kvalitetsprodukt til markedets bedste pris.

Stilingen

Dit hovedfokus bliver at give kunderne en god oplevelse i butikken, repræsentere brandet og skabe mersalg, kunderelationer og konvertering. Du skal “læse” kunder og gerne skabe en personlig relation til dem.

Da Birkmond er en lille virksomhed, kan du forvente en varieret hverdag med indsigt i en bred vifte af arbejdsområder samt mulighed for at påvirke virksomhedens strategiske udvikling. Samtidig skal du i det daglige tjekke kvalitet, fylde op samt sørge for at butikken fremstår ren og trimmet.

Du får en vigtig rolle i virksomheden og kommer til at arbejde tæt på den butiksansvarlige og firmaets ejer. Du har derved mulighed for at skabe en god karriere i firmaet. Besidder du andre faglige kompetencer, som er relevante for firmaet, kan vi arbejde frem mod at sætte dem i spil.   

Der er tale om 10-15 timer pr uge. Det er vigtigt, at du kan lukke butikken 2 gange pr uge (butikken lukker kl 18), arbejde lørdag hver anden til tredje uge samt træde til i travle perioder fx industriferien, jul herunder 1-2 søndage i december. Vores vagtplan planlægges et par måneder forud, men det forventes, at du kan træde til i pressede eller uforudsete situationer fx sygdom. 

Om dig 

Det er en fordel, hvis du har salgserfaring fra lignende job i detailbranchen, hvor du har skabt gode resultater. Du kan lide mødet med kunden, du har et godt købmandsgen, du kan regne den ud, og du kan lide at se resultater og udvikle forretningen.

Din personlighed passer naturligt ind i vores varme og hjælpsomme team, hvor vi sætter en ære i at levere et højt serviceniveau. Du er god til at sætte dig i kundens sted og spørge til deres behov. Du forstår at skabe en god stemning og købsoplevelse for kunden. 

Det er tilmed en fordel, hvis du har erfaring fra branchen og erfaring fra en virksomhed med webshop. Det er også et plus, hvis du har indsigt i marketing og basale KPI’er. Da vi et et lille team, spiller du en stor rolle og kan bidrage til planlægning af året, kampagner, nye designs, materialevalg, indretningen af vores brandstore, samarbejde med eksterne partnere mv. Du er ikke for fin til at bære skraldet ud, gøre rent og hjælpe på messer eller hovedlageret ved fx. lagersalg el.l.

Du er glad for at følge op og afslutte, men du kan stadig navigere i den omskiftelighed, der ofte er i små virksomheder. Du kommer til at løfte nogle opgaver alene, så det er vigtigt du har gå-på-mod og er lidt selvstændig. 

Butiksarbejdet kræver, at du har det godt med at være på benene og i fuld vigør i flere timer ad gangen. Du har humor og overskud til det. Du har et godt overblik over butikken og diverse gøremål og kan prioritere og arbejde målrettet. Modsat kan du geare ned og møde kunden i deres tempo.

Vi har både danske og udenlandske kunder, og du skal derfor være flydende i Dansk og gerne Engelsk. Det er en fordel at kunne forstå lidt Norsk, Svensk og Tysk.

Du bliver en del af et stærkt brand i vækst og et varmt fællesskab med fokus på individuelle kompetencer, passion, udvikling og fleksibilitet.

Yderlig information: 

Ansættelsessamtaler vil blive holdt løbende og stillingen vil blive lukket så snart den rette kandidat er fundet. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejer, Manja Leedsøe på cr@birkmond.com. Information omkring Birkmond findes på www.birkmond.com

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på: info@birkmond.com