OK: Studenterprogrammør

OK: Studenterprogrammør

Brænder du for at udvikle løsninger der gør en forskel for brugerne, og har du lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst med sunde værdier? – så er du måske vores nye studenterprogrammør.

I OK er der fuld tryk på den digitale forretningsudvikling. Derfor søger vi en eller to studenterprogrammører til at, der skal hjælpe med at udvikle mindre ønsker til OK’s back-end platforme.

70 medarbejdere tegner OK’s IT-afdeling, hvor ca. halvdelen sidder i udviklingsafdelingen. Vi udvikler og vedligeholder systemer, der knytter sig til OK’s kerneforretning primært til gavn for vores interne brugere. Dette foregår som miniprojekter, og du vil være med i hele processen fra kravsafklaring med forretningen, gennem udvikling, til det ligger klar til release.

Dine primære opgaver bliver:

  • Implementering af projekter i samarbejde med kolleger fra IT – og andre afdelinger i OK
  • Kravsafklaring og dokumentation
  • Implementering
  • Support på testen af løsningerne.

Din profil
Du er nysgerrig og spørgende i forhold til at afdække den rigtige løsning. Du har mod på arbejde i en organisation hvor man sidder tæt på de brugere, der aftager løsningerne. Det betyder, at der ikke er lagt til feedback på ens løsninger. Du har en teknisk forståelse, og synes det er sjovt at programmere. Du forstår samspillet mellem IT og forretning og formår hurtigt at sætte dig ind i nye systemer. Du evner at afklare og beskrive en opgave, inden du går i gang.

Faglige kompetencer
Udviklingsmiljøet er baseret på Microsoft-teknologier, og du vil opbygge erfaring med bl.a. C#, Unittest og Mocking, Entity Framework samt Winforms.

Du kommunikerer både på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder
Du bliver en del at en IT-afdeling med fokus på anvendelse af moderne teknologier, der sikrer effektive stabile systemer til gavn for OK og vores kunder. Du kommer til at sidde i en udviklingsafdeling med dygtige og engagerede udviklere og bliver en del af et professionelt miljø med høj faglighed og fortsat fokus på egen udvikling. Der er god aldersspredning i afdelingen, vi har et godt humør, og vi sætter altid barren højt i vores arbejde. I dagligdagen er værdier som tillid, ansvarlighed og holdånd vigtige for os. Det vil du helt sikkert kunne mærke, når du træder ind ad døren.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Thomas Lander Christensen, Tlf.: 27293178

Ansøg her

Ansøgningsfrist: Løbende