Aarhus Kommune: Studentermedhjælper til Erhverv og Bæredygtig Udvikling, Borgmesterens Afdeling

Aarhus Kommune: Studentermedhjælper til Erhverv og Bæredygtig Udvikling, Borgmesterens Afdeling

Vil du skrive spændende artikler målrettet erhvervslivet i Aarhus? Er du skarp til at skabe engagement på sociale medier, med sans for det visuelle? Og ønsker du at blive klogere på, hvad der rør sig i Aarhus? Så har vi en ledig stilling, der helt sikkert er noget for dig. 

Borgmesterens Afdeling søger lige nu en studentermedhjælper til afdelingen Erhverv og Bæredygtig Udvikling til en række kommunikationsopgaver. Vi skal bruge din hjælp til blandt andet at skrive nyheder og artikler til hjemmesiden og diverse medier, udforme nyhedsbreve og lave opslag på sociale medier. Derudover vil du også komme til at assistere i forbindelse med implementering af en ny kommunikationsstrategi samt planlægning, markedsføring og afholdelse af events og møder.

Du vil desuden løbende assistere konsulenterne i afdelingen med diverse opgaver, så som research, analyser, taleskrivning og udarbejdelse af præsentationsmateriale med mere. 

Du skal kunne omsætte kompliceret stof til korte og levende tekster, og formulere dig godt på skrift. Det er desuden en fordel, hvis du kan navigere i Adobe programmerne. 

Dine arbejdsopgaver:

 • Skrive og redigere artikler og nyheder til hjemmesiden og diverse medier
 • Udvikling af indhold til SoMe-kanaler
 • Udforme og sende nyhedsbreve
 • Fremstilling af videomateriale og præsentationer
 • Udarbejdelse af grafisk materiale til case-stories og publikationer
 • Diverse ad hoc-opgaver

Din profil

 • Du er studerende på en videregående uddannelse, gerne indenfor kommunikation, journalistik, medier eller lignende
 • Du brænder for at udarbejde spændende indhold, både i form af tekst og video
 • Du interesserer dig for sociale medier
 • Du har sans for det visuelle udtryk
 • Du er fagligt stærk og formår at arbejde selvstændigt såvel som i samarbejde med andre

Derfor skal du vælge os:

Du får indblik i det strategiske arbejde bag udviklingen af Aarhus og erfaring med både intern og ekstern kommunikation indenfor alt fra klima og infrastruktur til Smart City og internationale samarbejder. Vi sørger for højt humør, alt den faglige sparring du har brug for – og så lover vi et professionelt og socialt arbejdsmiljø med stor plads til læring og udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 12

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. september 2021 til 31. august 2022 med mulighed for forlængelse.

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for Erhverv og Bæredygtig Udvikling, Marianne Gjerløv på telefon 2920 8351 eller kommunikationskonsulent Elisabeth Mygind Reinholdt på telefon 2237 1667

Ansøgning:

Klik her for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Kopi af eksamensbevis skal vedlægges

Ansøgningsfrist: 19. august 2021

Forventet ansættelsesdato: 1. september 2021 eller snarest muligt

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

Om os:

Med et job i Erhverv og Bæredygtig Udvikling, der er en del af Borgmesterens Afdeling med ca. 400 ansatte, er du tæt på beslutningerne i landets næststørste kommune og i høj grad med til at understøtte målene: at vi inden 2030 er 75.000 flere aarhusianere, har skabt 50.000 nye arbejdspladser – og at Aarhus i 2030 er CO2-neutral. Vi skaber rammerne for fremtidens Aarhus.

Vil du vide mere om Borgmesterens Afdeling, så se på: www.aarhus.dk/borgmesterensafdeling

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller

Her finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus kommune.

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement.