iAdvice: Forretningskonsulent (Trainee) – ERP/BI

iAdvice: Forretningskonsulent (Trainee) – ERP/BI

Vil du være blandt Danmark bedste konsulenter inden for forretningssystemer?

 • Vil du arbejde som forretningskonsulent med opgaver som add-on support, opsætning af ERP -løsninger og tilpasning til eksisterende opsætninger?
 • Er du vores nye forretningskonsulent, som vil udvikle sig sammen med os for at optimere virksomhedernes økonomisystemer og dermed skabe vækst?
 • Vil du udfordres og have kundeansvar samt være en del af Danmarks bedste team af Visma konsulenter?
 • Vil du være en del af Teamet som Skandinaviens største Visma Partner?

Hvis du kan sige ”Ja” til ovenstående, så vil du være en af de konsulenter, som vi søger til vores ERP-afdeling. Da du lige har afsluttet din uddannelse, vil din opstart som konsulent starte med en intern uddannelse i et intensivt Trainee forløb, hvor vi uddanner dig indenfor forretningssystemerne Visma.net eller Visma Business. Sideløbende vil du arbejde med kundeløsninger fra dag 1.

Trainee programmet

De første 6 måneder vil gå med uddannelse og oplæring i de kompetencer, du skal bruge som forretningskonsulent. Trainee programmet er med til at give dig en forretningsforståelse for IT-drift og økonomisystemer til virksomheder indenfor Handel, Service og Logistik. 

Gennem Trainee programmet tilegner du dig alle de nødvendige evner, der skal til for at være en topkvalificeret konsulent hos iAdvice. Vores interne uddannelse er skræddersyet til at give dig uddannelse og forståelse for de mange faser i introduktionen af et moderne IT-system, alt lige fra kravstyring, design, konfiguration, tilpasning og integration. 

Som en del af Trainee forløbet vil du få en varieret hverdag, hvor der er balance mellem teori og praksis, gennem opgaver hos kunderne samt intern uddannelse. Udover den teoretiske træning vil du blive tildelt en mentor i hverdagen, og du vil deltage aktivt i spændende kundeprojekter. 

Dine opgaver vil fx inkludere: 

 • løbende support
 • arbejde på kundeprojekter, store som små
 • tekniske opsætninge 
 • user optimering
 • tillægsprodukter mm.

Du bliver som forretningskonsulent en del af et stærkt internt netværk hos iAdvice samt Exsitec, hvor vi tilsammen udgør over 300 kollegaer, der alle er klar til at gøre din hverdag spændende, både lokalt og internationalt.

Hos iAdvice bliver du en vigtig del af vores forretningsteam og en del af drivkraften bag vores succes, fortsatte udvikling og vækst. iAdvice beskæftiger i dag 30+ og forventes at beskæftige mere end 45 medarbejdere inden udgangen af 2021.

Praktiske informationer

 • Ansøgere vil blive kaldt til samtale løbende 
 • Ansættelses opstart er 16. august 2021
 • Fuldtidsstilling og ansættelse iht. funktionærloven dertil pensionsordning & sundhedssikring mm.

Ansøgere vurderes på både deres uddannelsesbaggrund samt på deres personlige kvalifikationer.

Vi forventer du har en uddannelse indenfor økonomi eller IT som er afsluttet med en bachelor eller en kandidat. 

Dette kunne eksempelvis være:

Bachelor 3 år, Global business engineering GBE/Globale forretnings systemer

Candidate oven på, Operations and innovation, Supply management

Diplom ingeniør 3,5 år, Eksport teknologi 

Alle ansøgere vil blive vurderet.

Vi søger medarbejdere til kontoret i Aarhus.

Om os

iAdvice, som er en del af exsitec i Sverige med sammenlagt 340 Visma konsulenter, har specialiseret sig i forretningssystemerne Visma Business og Visma.net.
ERP-løsninger, der begge er med til at reducere administration og forenkler kundens hverdag, gennem økonomisystemer, business Intelligence, IT-infrastruktur, POS (retail)- og mobile løsninger. Vi hjælper virksomheder med at vælge den rigtige IT-løsning, og vi er med til at sørge for, at hele virksomhedens IT-løsning fungerer sammen, og vi tager ansvar efter leveringen. Vi sælger og supporterer moderne markedsledende systemer, såsom Visma Business, Visma.net, Visma e-conomic, FlexPOS, Microsoft Azure, Microsoft 365, Power Bi, Qlik, OSR og MediusFlow.

Ønsker du at blive en del af en virksomhed, som er i vækst, og hvor kulturen bygger på Arbejdsglæde, Teamspirit, Kundeværdi og God Business, så send os en ansøgning. 

Vi er klar til at satse på dig!

For spørgsmål kontakt da Partner / Salgs- & Konsulent chef: Peter Knudsen på 51904450 eller pk@iadvice.dk

Ansøgninger modtages på https://karriere.iadvice.dk/

Direkte link til send ansøgningen: https://karriere.iadvice.dk/jobs/796132-forretningskonsulent-trainee-erp-bi/applications/new