Skoletryghed: Deltidsjob som teamledere, vagter, dørmænd, relations- og sikkerhedspædagoger

Skoletryghed: Deltidsjob som teamledere, vagter, dørmænd, relations- og sikkerhedspædagoger

Skoletryghed søger studerende fra videregående uddannelser til deltidsjob. Vi har stillinger som både teamleder, vagter, dørmænd, relations- og sikkerheds”pædagoger” til arrangementer på ungdomsuddannelserne.

Hvem er vi? 

Skoletryghed arbejder med at skabe sikkerhed, tryghed og trivsel på landets uddannelsesinstitutioner. Vores indsats understøtter tilfredshed, tillid og læring hos medarbejdere, elever og forældre. Vi samarbejder med vores moderselskab Center for konfliktforebyggelse om læring- uddannelse og kompetenceudvikling.

Hvad består jobbet af?

Jobbet går ud på at varetage sikkerhed, tryghed i forbindelse med afviklingen af fester og andre arrangementer på ungdomsuddannelsesområdet. , så elever, forældre, lærere og ledelse, som er den primære målgruppe, føler at de er i trygge hænder. For yderligere info se vores 2 kataloger for henholdsvis Fest og Hverdag på : www.skoletryghed.dk

  • Du vil indgå i,- eller kan lede et team på 5-10 sikkerhedskonsulenter.
  • Du vil arbejde med konfliktforebyggelse, konflikthåndtering, crowcontrol og relationsarbejde
  • Du vil arbejde professionelt med børn og unge, og vise dem omsorg og empatisk autoritet.

Hvad forventer vi af dig?                                          

  • At du har situationsfornemmelse og er en menneskekender. 
  • At du forstår at kommunikere på en empatisk og rolig måde – og kan sætte grænser på en venlig måde. 
  • At du har særlige evner inden for konflikthåndtering og konfliktforebyggelse 
  • At du har en god intuition og et godt overblik i pressede og tilspidsede situationer, samt er handlekraftig og løsningsorienteret.
  • Du skal være fysisk robust og selvsikker idet du skal kunne passe på både dig selv og vores kunder i en potentiel konfliktsituation

Det faglige udbytte

Du får gennem arbejdet styrket dine  kommunikative kompetencer og får indsigt i bl.a. ledelse, forhandlingsstrategi, anvendt socialpsykologi og professionel konflikthåndtering, en række vigtige kompetencer som styrker dit CV, og som du kan drage stor fordel af i din videre karriere. 

Der ud over samarbejder vi med Center for Konfliktforebyggelse (www.forebygkonflikt.dk) hvor du vil have mulighed for yderligere faglig udvikling. Blandt andet kan du blive certificeret i ”praktisk ledelse”, ”arbejds- og teampsykologi”, ”avanceret taktisk sikkerhedsadfærd og konfliktforebyggelse”, ”konflikthåndtering og eventsikkerhed”.  

For de rigtige profiler der har lysten vil der være mulighed for opgaver også andre steder i vores organisation , herunder i Center for konfliktforebyggelse.

Ansøgningsfrist inden torsdag d. 26 August 2021. Samtaler afholdes sidst i uge 34 samt uge 35+36

Send ansøgning og CV til mail:johan@forebygkonflikt.dk   For mere information : 70705085