Studenterhus Aarhus: Frivillig projektleder til Secondhand Bazar

Studenterhus Aarhus: Frivillig projektleder til Secondhand Bazar

Brænder du for events, projektledelse og for at få det hele til at køre? Kunne du tænke dig at få erfaring med planlægning, kommunikation og afvikling? Så er stillingen som frivillig projektleder lige noget for dig!

Efter knap 10 år med Secondhand Bazar i Studenterhus Aarhus er det nu tid til at udvide og udvikle projektet, og derfor mangler vi dig! Vi er på udkig efter 3-4 frivillige projektledere, der fast kan drive ét af Aarhus’ største og ældste secondhand-markeder. Som projektleder i Studenterhus Aarhus sætter du pris på udvikling og socialt samvær, og du går op i at yde en god service til gæster og kunder. Secondhand Bazar bliver afholdt otte gange årligt, der bliver solgt mellem 45 og 55 stande, og der er hver gang flere end 300 gæster. Som frivillig i Studenterhus Aarhus er der mulighed for at få en stand gratis.

Opgaver:

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de 2-3 andre projektledere på Secondhandbazar, og med sparring fra vores Producent- og Programlægger skal I udvikle og planlægge Secondhand Bazar. 

Du vil få ansvaret for at tage imod henvendelser fra gæster og standholdere, og på sigt vil du også få mulighed for at arbejde med markedsføringen af Secondhand Bazar i samarbejde med vores marketingkoordinator.

På dagen vil du være vært for arrangementet, og dermed stå for afviklingen af Secondhand Bazar i samarbejde med minimum én anden frivillig i Studenterhus Aarhus. Du skal omdanne Stakladen til et indbydende marked, servicere gæster, være problemknuser, sørge for at alting spiller inden dørene åbner, og at alting står på sin plads, når dagen er slut. 

Du vil komme til at bruge ca. 15. timer om måneden i de studieaktive måneder, på en blanding af eventafvikling, udvikling- og planlægningsmøde, mails og status møder med de andre frivillige. 

Du er:

 • Studerende på en videregående uddannelse – gerne på 3. semester på en bacheloruddannelse eller længere
 • Klar til at smøge ærmerne op og afvikle, gøre lokaler klar, flytte møbler, stille stande op etc., ca. otte gange om året
 • Klar til at afsætte 15 timer om måneden til frivilligarbejde 
 • Villig til at lære nyt og udvikle dig
 • I stand til at kommunikere forståeligt på dansk og engelsk
 • Problemknuser med et godt humør og klar til at yde god service for vores gæster

Vi tilbyder:

 • Konkrete opgaver og attraktivt indhold til dit CV, herunder erfaring med projektledelse, afvikling, kommunikation, planlægning mm.
 • Stort udviklingspotentiale og sparring med frivillige og ansatte med mange forskellige fagligheder
 • Et attraktivt arbejdsmiljø, socialt samvær og stort netværk
 • Mulighed for at gøre en forskel for studerende og for studielivet i Aarhus
 • Mulighed for at være med til at udvikle Secondhand Bazar
 • Frivilligfordele i Studiecaféen og Studenterbaren

Om Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er et studenterhus for alle studerende på videregående uddannelser i Aarhus. Vi er omtrent 150 frivillige og 10 fastansatte, der hver dag sørger for at studerende har studiejobs, tag over hovedet og spændende arrangementer de kan tage til. Studenterhus Aarhus er en non-profit forening stiftet i 2003. Vi bor i Aarhus Universitets gule bygninger på Nordre Ringgade, hvor vi driver Studenterbaren og Studiecaféen, og samtidig laver vi flere end 600 offentlige og private events om året.

Har du spørgsmål til stillingen? Ring til Producent- og Programlægger Heidi Nannberg på 21 13 75 30, eller send en mail på heidi@studenterhusaarhus.dk. Du kan læse mere om Secondhand Bazar her

Søg stillingen som Projektleder på Secondhand Bazar ved at sende en kort motiveret ansøgning samt dit CV til frivillig@studenterhusaarhus.dk. Skriv ”Projektleder på Secondhand Bazar” i emnefeltet.

Vi holder løbende samtaler. Første afvikling vil finde sted i efteråret 2021.