Kamstrup: Automation Lab Technician Trainee

Kamstrup: Automation Lab Technician Trainee


Brænder du for fremstilling og automation og vil du være med til at udvikle nye løsninger? Vil du være med til at understøtte produktudviklingen i en international virksomhed? Ønsker du at være med i et team, der hele tiden arbejder for at optimere processer og output? 

Bliv en del af Manufacturing Concepts i Kamstrup
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende leverandører af intelligente måleløsninger, med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus.
Med direkte reference til Team Lead i vores Automation Lab, vil du blive en del af et nyt team, som udvikler nye produktionskoncepter samt produktdesigns til udviklings- og driftsafdelinger på tværs af organisationen. Teamet som består af 10 personer, der arbejder tæt sammen for at understøtte produktudvikling, standardisering af produktionsudstyr og sikre hurtigere fremstilling af prototyper. Vi har ligeledes ansvaret for at udvikle og fastholde viden om vores produktionslinjer internt i Kamstrup samt at understøtte Kamstrups globale vækststrategi.

En praktik med fokus på fremstilling af prototyper og automatiserede løsninger
I stillingen som Automation Lab Technician Trainee vil din primære opgave være at bearbejde råvare således de er klar til montage og afprøvning i vores automatiserede løsninger. Du vil i samarbejde med dine kollegaer få ansvaret for af fremstille komponenter til vores produktion både manuelt, i CNC samt 3D print. Du vil arbejde tæt sammen med teknikere i øvrige interne afdelinger, hvor du vil bistå med teknisk sparring til vores konstruktører og programmører i forbindelse med fremstillingen af nye automatiserede løsninger.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

  • CAD tegning i Solidworks
  • Manuelle dreje/fræse opgaver
  • CNC fræsning på DATRON CNC
  • Montage og afprøvningsopgaver relateret til automation

 

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en faglig stærk maskinmesterstuderende, som med sin nysgerrighed og teoretiske viden kan bidrage til produktions- og procesoptimering hos Kamstrup og løfte produktionsvedligeholdet til et højere niveau. Du har afsluttet dit værkstedsforløb og søger nu en værkstedspraktikplads, hvor du kan få hands-on erfaring fra en international højteknologisk virksomhed.

Som person er du initiativrig og ser mulighederne frem for problemerne. Du trives i en hverdag med fart over feltet og hvor initiativ og ansvar går hånd i hånd. Derfor er det vigtigt, at du arbejder struktureret og eksekverer på dine opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du vil i jobbet skulle kommunikere på et højt teknisk niveau med mange interessenter, hvilket foresætter, at du besidder gode kommunikative evner og kan formidle din tekniske viden.

Da vi er en international virksomhed er det et krav, at du behersker flydende dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Som Automation Lab Technician Trainee vil du få et dynamisk job i en afdeling hvor sparring er alt afgørende. Du vil få et stort indblik i valg af tekniske løsninger og du vil løbende blive udfordret. Herudover tilbyder vi gode muligheder for teknisk sparring samt personlig udvikling.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar indenfor 6 uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra november 2022 til august 2022.   

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor beliggende i Stilling nær Aarhus.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead Automation Lab, Asbjørn Laursen på tlf.: 89 93 10 00.Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.