Kamstrup: Internship in Embedded Software Development – Cellular Solutions

Kamstrup: Internship in Embedded Software Development – Cellular Solutions


Brænder du for at udvikle fremtidens automatiserede cellulære kommunikationsløsninger af forbrugsmålere, og har du mod på udfordringer?
Kunne du tænke dig et spændende og lærerigt praktikophold i en international virksomhed i rivende udvikling?

Bliv en del af udviklingsafdelingen i Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug. Vi tilbyder en lang række automatiske måleraflæsnings- og smart metering-systemer, der bl.a. spænder fra radionetværk til smart grid-løsninger.

Som ingeniørpraktikant i Embedded Software Development Cellular bliver du en naturlig del af vores udviklingsafdeling for kommunikationsløsninger, der arbejder med design og vedligeholdelse af kommunikationsteknologi til vores elmåler-systemer. Afdelingen består af erfarne og engagerede medarbejdere, og du vil opleve et miljø, hvor sparring er en naturlig del af hverdagen, samt at kvalitetssikring, performance og kundeorientering er nøgleparametre for succes. Den tætte kontakt med dine erfarne kollegaer giver dig derfor rig mulighed for sparring og faglig udvikling.

Et praktikforløb med fokus på teknologiudvikling
Du vil komme til at indgå i et velfungerende team med fokus på cellulære løsninger. Arbejdsopgaverne spænder vidt og omfatter bl.a.:

  • Indsamling og analyse af data ift. igangværende udviklingsprojekter
  • Udvikling af automatiserede testscripts
  • Konsolidering/udvidelse af byggepipeline
  • Teknologiafklaring
  • Generelt arbejde med GSM/GPRS, UMTS og LTE (primært CAT M1 og CAT NB1-2)
  • Kommunikationsprotokoller og sikkerhed

 

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, som er på forkant med de nyeste metoder inden for embedded softwareudvikling, herunder agile metoder og værktøjer til sikring af en effektiv tilpasning af vores løsninger i et dynamisk marked. Du vil komme til at deltage aktivt i igangværende projekter i tæt samarbejde med teamets øvrige ingeniører.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en ambitiøs studerende, der kan bidrage til teknologiudviklingen i Kamstrup. Du er i gang med din videregående uddannelse til IKT-ingeniør eller lignende, hvorfra du har opbygget et godt teoretisk fundament at arbejde ud fra, og du har lysten til at få omsat din viden i praksis.

Som person er du fleksibel og struktureret og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kollegaer. Desuden evner du at sætte dig ind i nye og udfordrende problemstillinger, men vigtigst er det, at du drives af lysten til at udvikle software. Vi værdsætter således også, hvis du har erfaring med udvikling af hardwarenær software fra f.eks. studieprojekter, arbejde eller lignende.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Du vil indgå i et fagligt stærkt team med stor vægt på sparring og udvikling. Du indgår i dagligdagen på lige fod med dine kollegaer, så der vil derfor være rig mulighed for både faglig og personlig udvikling samt at søge inspiration, hjælp og sparring. Vi tilbyder et udfordrende praktikforløb, hvor du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Du vil opleve frihed under ansvar samt en alsidig hverdag. 

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2022 til ultimo juli 2022.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Specialist – Cellular/Project Manager, Jonas D. Poulsen på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af

avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andetudstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.