Kamstrup: Internship in Hardware Development for Communication Solution

Kamstrup: Internship in Hardware Development for Communication Solution


Brænder du for elektronikudvikling og har du mod på udfordringer? Vil du være med til at udvikle kommunikationsløsninger til Kamstrups fremtidige vand- og varmemålere? Kunne du tænke dig et spændende og lærerigt praktikophold i en højteknologisk virksomhed i rivende udvikling?

Bliv en del af Kamstrups udviklingsafdeling
Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger til energi- og vandforbrug. Som Intern in Hardware Development for Communication Solution i Kamstrup bliver du en naturlig del af vores udviklingsafdeling for kommunikationsløsninger. Her vil du indgå på lige fod med diplom- og civilingeniører, teknikere og Ph.d’er i en udviklingsgruppe der kompetencemæssigt dækker digital elektronik, RF- og antennedesign, printudlægning, test og produktion. Den tætte kontakt med dine kollegaer giver dig rig mulighed for sparring og faglig udvikling.

Et praktikforløb med fokus på elektronikudvikling
I din praktikperiode vil du blive en del af vores Communication team, hvor vi udvikler kommunikationsløsninger til Kamstrups fremtidige vand- og varmemålere. Vi udvikler selvstændige kommunikations moduler, såvel som integrerede løsninger, og følger vores produkter fra specifikationen bliver skrevet til produktet tages ud af produktion. Hos Kamstrup vil du vil således komme til at stifte bekendtskab med alle facetter af jobbet som hardwareingeniør.

Du vil i løbet af praktikperioden få mulighed for at beskæftige dig med et eller flere af følgende område:

  • Generel hardware design; diagramtegning, simulering, beregninger, printudlægning, dokumentation og test.
  • Kommunikationsteknologier; Trådløs og trådet
  • PSU og power strategi; Linear PSU, SMPS og batteri.
  • Test: Design kvalifikation og myndighedsgodkendelse.
  • Prototype fremstilling

 

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en ambitiøs studerende, der med sit engagement og sin viden kan bidrage til udviklingen af nye kommunikationsløsninger i Kamstrup. Du er i gang med din videregående uddannelse til elektronikingeniør eller lignende og brænder for at få din teoretiske viden omsat til praksis.

Som person er du struktureret og nysgerrig af natur og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kollegaer.Desuden evner du at sætte dig ind i nye og udfordrende problemstillinger, men vigtigst er det, at du drives du af lysten til at udvikle elektronik. Vi værdsætter således også, hvis du har erfaring med hardwareudvikling fra f.eks. studieprojekter, arbejde eller lignende.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Som praktikant hos Kamstrup vil du indgå på lige fod med dine øvrige kollegaer i afdelingen, og du kan forvente et praktikforløb med udfordrende arbejdsopgaver og en stejl læringskurve. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø i afdelingen, hvor frihed under ansvar og kompetenceudvikling gennem kurser og faglig sparring med kolleger er en del af hverdagen.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2022 til ultimo juni 2022.


Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamlead Hardware, Bo Rosenberg Pedersen på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.