Kamstrup: Internship in Production Technology – PCB

Kamstrup: Internship in Production Technology – PCB


Interesserer du dig for automatiske proceslinjer, procesoptimering og kvalitetssikring? Kunne du tænke dig at arbejde i en højteknologisk og innovativ virksomhed? Er du klar på et spændende og lærerigt praktikforløb i en international virksomhed i udvikling?

Bliv en del af Production Technology (PT) afdelingen hos Kamstrup

Kamstrup er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent måling af el, energi- og vandforbrug med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. Du bliver en del af PT i PCB afdelingen, som består af 14 medarbejdere der vedligeholder og optimerer flere fuldautomatiske elektroniklinjer, hvor vi laver prints til vores varme/køle, el- og vandmålere. Processen indebærer Laser mærkning, Screen printer, SMT montage, 3D AOI, THT montage, Robotter, Inline tester, PCB fræser og Pin Inserter.

Omgangstonen i afdelingen er meget uformel, og du vil blive en del af en afdeling som værtsætter et miljø hvor der er plads til fagligt ”nørderi” og idéer, der kan udfordre vores processer.

Et praktikophold med et unikt indblik i den nyeste teknologi og udvikling

Som praktikant i PT får du indblik i alle de opgaver, som finder sted i afdelingen. Vi ønsker altid at være på forkant med vedligeholdelse, optimering og kvalitet af alle vores processer, og derfor vil dine opgaver i praktikken også bære præg af dette. Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af teknologier, der er centreret omkring vores produktionsudstyr.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Analyse og forebyggelse af procesafvigelser
  • Linje og proces kendskab
  • Idégenerering til optimering af teknisk kapacitet
  • Ad hoc tekniske opgave
  • Indførsel og forbedring af teknisk kvalitetssikring
  • Udarbejdelse af SOP´er
  • Assistance til PT ingeniører, projektledere og tekniker

 

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en faglig stærk studerende, der med sit engagement, opdaterede teoretiske og praktiske viden kan bidrage til produktions- og procesoptimering hos Kamstrup. Du er i gang med din videregående tekniske uddannelse til maskinmester, produktionsteknolog eller lignende og har et solidt fagligt fundament at arbejde ud fra. Erfaring i form af studieprojekter, arbejde eller tilsvarende vil være en fordel. 

Som person vægter du samarbejde højt og er samtidig klar på at byde ind med dine faglige kompetencer. Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig med dine opgaver og arbejder endvidere struktureret. At du yder dit bedste, og konstant udfordrer dine egne standarder, er en selvfølge for dig.

Da vi er en international virksomhed, er det er et krav, at du behersker flydende dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder et udfordrende praktikforløb, hvor du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Som praktikant i udviklingsteamet indgår du på lige fod med dine kolleger, så der vil være rig mulighed for både faglig- og personlig udvikling samt at søge inspiration, hjælp og sparring i dagligdagen. Du får derfor ansvar, alsidige arbejdsopgaver og frihed til at handle. Derudover vil der være mulighed for et efterfølgende bachelor-samarbejde.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2022 til ultimo juni 2022.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PT Manager, Claus Kaa Bach på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.