Kamstrup: Internship in DevOps

Kamstrup: Internship in DevOps


Har du lyst til at arbejde med og udforske nye teknologier, såsom docker, kubernetes, GitLab, Python, og .NET Core/5? Trives du med at lære nye programmeringssprog og have mange bolde i luften? Er du klar på at have en cloud-baseret hverdag, som vil sikre dig det bedste skill-set i fremtiden?

Bliv en del af Software Tooling
Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug. Som DevOps Intern vil du indgå i Software Tooling bestående af 5 softwareudviklere som har til formål at bane vejen for mange softwareudviklingsteams i Kamstrup. I teamet er kvaliteten i fokus, samt sparring og fælles forståelse for ny funktionalitet, hvorfor alle nye produkter testes og reviewes i teamet. Du vil være med på en rejse hvor hele Kamstrups kodebase og tooling platform skal flyttes i skyen (GitLab). Sammen med teamet vil du udvikle nye og eksisterende produkter mod en clusterbaseret verden.

Et praktikforløb med fokus på automatisering
I stilingen som DevOps Intern vil du være involveret i udviklingen og optimeringen af tooling platformen i Kamstrup/GitLab, hvor du vil få stort ansvar og plads til at vokse med opgaven. Dit fokus vil være spredt over softwareprincipper, automatisering og cloud arkitektur mere end det vil være møntet på programmeringssprog og klassisk softwaredesign. Du vil skabe en stor værdi gennem udvikling af nye tools til deployment og automatisering, samt udvikling af eksisterende toolchain.

Du vil få mulighed for at stifte bekendtskab med mange teknologier, sprog og softwareudviklingsprocesser/best practices, herunder:

  • Git, Azure, Containere, Clusters, scripting (bash, powershell, az cli etc.) og infrastructure as code
  • C#, Groovy, Python, Typescript, evt Go og Ruby

 

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en særligt engageret og dygtig studerende der har en bred viden om softwareudvikling, og som brænder for at finde de rigtige løsninger på problemer. Du er i gang med din bachelor i software ingeniør (IKT) eller lignende. Det vigtigste er, at du trives i, at blive kastet ud på dybt vand og har interesse for automatisering, softwareudviklingsprincipper samt cloud native.

Som person elsker du at udforske og lære nye ting, og du er ansvarsbevidst og grundig, selv i et travlt arbejdsmiljø. Du er derudover glad for at ”nørkle” med ting og er god til at skifte mellem sprog og metoder. Hvis du derudover er mere interesseret og vil have en udfordring, så læs her og send dit svar med i ansøgningen.

Det vil ydermere være en fordel hvis du har kendskab til Linux, et CI/CD system, Docker, Service Fabric, Kubernetes, Terraform, og Ansible.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder et spændende og lærerigt praktikophold, hvor du vil få muligheden for at arbejde med aktuelle teknologier og processer, som verden har stigende behov for. Du vil få tilknyttet en mentor som vil følge dig igennem forløbet og som vil sikre, at du får den bedst mulige profil i et felt, som er i rivende udvikling.Du vil få stort ansvar for dine egne opgaver, og vi garanterer derfor et praktikforløb med en stejl læringskurve.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og i 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. 


Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2022 – ultimo juni 2022.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead for Processes & Tools, Søren Sander Pedersen, på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også “følge” Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.