5R Marketing: Spændende dimittendstilling hos Danmarks førende kontaktcenter

5R Marketing: Spændende dimittendstilling hos Danmarks førende kontaktcenter

Spændende stilling hos Danmarks førende kontaktcenter

5R Marketing er et kontaktcenter, og vi ønsker at skille os ud fra mængden. Det gør vi ved at levere en oplevelse udover det sædvanlige for både medarbejdere, kunder og kundernes kunder. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø, hvor trivsel og udvikling er i fokus, og hvor opgaven er at sikre den bedste oplevelse ud mod vores kunder og deres kunder.

Hos 5R Marketing sætter vi en ære i, at vi kan hjælpe vores samarbejdspartnere med at nå deres mål, hvad end det er rekvirering af nye kunder via outboundaktiviteter som direkte salg og mødebooking, fastholdelse af kunder og kundeservice på inboundlinjen, eller at operationalisere og eksekvere strategiske beslutninger. Vi kan noget helt specielt, når det kommer til at få resultater, arbejdsglæde og høj kvalitet til at gå hånd i hånd, og derfor er ambitionerne for fremtiden høje.

Vi søger derfor dig, som ønsker et spændende og ansvarsfuldt job, med fokus på at skabe værdi via telefonen, personlig udvikling og medansvar for egne resultater. Vi har gang i mange spændende projekter, og vi forventer et meget travlt efterår, hvor vi får brug for flere kræfter på både BtC og BtB markedet

Vi er dedikerede til vores modtagelse og introduktion af nye medarbejdere, så du vil opleve at blive grundigt oplært over en 14 dages onboarding periode. Herefter vil du løbende blive uddannet i alt fra personprofiler til kommunikationsteorier.

Du vil altså få en grundig oplæring og modtage løbende træning og uddannelse, hvorfor det ikke er et krav, at du har erfaring som kundekonsulent. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære det. Vi har plads til alle uanset alder og kompetenceniveau, da det vigtigste for os er mennesket bag ansøgningen. Vi tilbyder et behageligt og afbalanceret arbejdsmiljø med høj trivsel, hvor der er plads til forskellighed – fordi vi sætter pris på forskellighed.

Dog skal du kunne sætte flueben ved, at du

 • Er et sted i dit liv hvor du kan være stabil
 • Kan arbejde 37 timer ugentligt i tidsrummet 8:00 – 17:00
 • Er resultatorienteret, struktureret og kvalitetsbevidst
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Motiveres af et dynamisk miljø og et stærkt socialt fællesskab
 • Har en god forståelse for IT systemer  

Som kundekonsulent tilbydes du

 • 37 timers arbejdsuge i dagtimer
 • En fast og garanteret timeløn + evt. provision; en targetløn på 20 – 30.000,- pr. md. (afhængigt af opgave)
 • En arbejdsplads i hjertet af Aarhus
 • Mulighed for udvikling, herunder flere interne uddannelser
 • Et arbejdsmiljø med gode kollegaer, og meget høj trivsel
 • Kompetente ledere der har fokus på den enkelte, såvel som hele teamet
 • Interne og eksterne karrieremuligheder

Hvis du bliver en del af 5R familien, vil du komme til at arbejde i et uformelt og motiverende miljø, omgivet af skønne kollegaer, med en placering i indre by. Du vil få mulighed for høj grad af udvikling både fagligt og personligt. Hvis det er for dig, så send os allerede i dag din ansøgning og cv, da vi holder samtaler løbende.

Din ansøgning sendes til: job@5rmarketing.dk

Skulle du have uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Chef for 5R Marketing, Birgitha Mühlensteth på telefon 87 46 90 00.

Læs mere om 5R Marketing på www.5rmarketing.dk eller på www.facebook.dk/5rmarketing