AGF: Praktikant til CSR, events og markedsføring

AGF: Praktikant til CSR, events og markedsføring

Vil du være med til at udfolde en bæredygtig vision for Aarhus’ stærkeste brand?

AGF søger nu en praktikant, der har lyst til at arbejde tværfagligt med CSR, events og markedsføring. Som praktikant vil du blive en del af AGF Fodbold og være med til afviklingen af hjemmekampe og andre arrangementer på Ceres Park. I foråret 2020 lancerede AGF en vision for bæredygtighed, og sammen med kampafviklingen vil det være dette arbejde, din hverdag hos os vil tage udgangspunkt i.

OM DIG
• Du er i gang med en relevant videregående uddannelse og har brug for et praktikophold.
• Du har interesse for bæredygtighed og CSR.
• Du er struktureret og synes det er fedt at planlægge arrangementer og events.
• Du går op i at kommunikere positivt og er god til at skabe relationer.
• Du kan arbejde selvstændigt og er ikke bange for at tage fat, der hvor behovet opstår.

Det er i udgangspunktet ikke et problem, hvis du ikke ved hvad KSDH står for – det skal du nok lære – så længe du har energi og lyst til at arbejde med en verdensforståelse, hvor fodbold, bæredygtighed, sport og ansvar følges ad.

EKSEMPLER PÅ ARBEJDSOPGAVER:
• kontakt til og samarbejde med eksterne samarbejdspartnere inden for CSR
• kampafvikling
• research og vinkler på gode historier og samarbejde med kommunikationsteamet om udarbejdelse
• benchmarking
• udvikling og afvikling af AGF-events
• …og hvad vi sammen finder frem til giver mening for dig og for os.

OM OS
AGF har sine rødder tilbage til 1880, og er en af de mest traditionsrige fodboldklubber i Danmark. De seneste par år er vi imidlertid også gået forrest med en vision for bæredygtighed, etablering af AGF kvindefodbold, virtuelle tribuner under corona-nedlukningen, og planer om et nyt og banebrydende stadion inden for de kommende år.

Hvert år besøger mere end 700.000 gæster vores ikoniske rammer for enden af Stadion Allé, hvor vi gør os umage for at alle skal have en god oplevelse, når de besøger os.

DET MED SMÅT
Praktikken er ulønnet med betalt frokostordning, og strækker sig som udgangspunkt fra januar 2022 til juni 2022. Stillingen er på ca. 35 timer om ugen, herunder også på kampdage aftener og weekender. Arbejdssted er i Aarhus. Vi tilpasser gerne forløbet, så det passer med dine studieplaner.

Ansøgningsfrist: 22. oktober. Send en kort og præcis ansøgning til Sine Hausner på sha@agf-as.dk
Vi forventer at holde samtaler i uge 43