OK: Studentermedhjælpere til OK’s tekniske supportcenter

OK: Studentermedhjælpere til OK’s tekniske supportcenter

Vi har det perfekte studiejob til dig, hvis du er udadvendt, serviceminded og har lyst til at blive en del af en spændende og attraktiv virksomhed.

Ikke langt fra Aarhus C ligger OK’s hovedkontor i Viby J. Her sidder knap 500 medarbejdere, og vi har brug for yderligere to. I Teknisk Supportcenter er vi dagligt i kontakt med de bilister, der tanker på vores stationer, vasker bilen i vores vaskehaller og bruger vores app, og vi hjælper også vores stationspassere. Det er her, du kommer ind i billedet…

Om jobbet
Du får en plads i OK’s Tekniske Supportcenter, hvor du skal besvare opkald og e-mails og hjælpe kunder, forhandlere og stationspassere. Der vil også være forskellige administrative opgaver. Timetallet kan variere, da vi også har brug for, at du kan træde til i travle perioder og i tilfælde af sygdom, men er som udgangspunkt minimum 8 timer/ugen. Vi får det selvfølgelig til at passe med dit studie.

Om dig
Selvom vi hedder ’Teknisk Supportcenter’, er det ikke afgørende, at du har teknisk forståelse. Til gengæld ligger vi meget vægt på, at du er udadvendt og god til at tale med mennesker. Da du skal servicere både eksterne og interne kunder, er det nemlig vigtigt, at du har situationsfornemmelse, har en naturlig lyst til at yde en super service og følger dine opgaver til dørs.

Om os
I vores team er vi 8 fuldtidskolleger samt 2 studentermedhjælpere. Vores vigtigste opgave er at sikre oppetiden på vores stationer. Det gør vi primært ved at overvåge de systemer, der ligger bag tankstationer og vaskehaller samt håndterer kundehenvendelser. Samtidig deltager vi i projekter på tværs af organisationen, når nye produkter skal sættes i søen, eller funktioner skal videreudvikles, f.eks. i forbindelse med vores OK-app.
Vi sætter en ære i at give vores kunder (interne som eksterne) den allerbedste kundeoplevelse – hver dag! Vi er et dygtigt, rutineret team og er gode til at hjælpe hinanden – også når det brænder på. Og vi har det sjovt, mens vi gør det.

Vi tilbyder:

  • En yderst attraktiv timeløn, sundhedsforsikring og kantineordning.
  • En attraktiv virksomhed på CV’et og gode udviklingsmuligheder.
  • En plads i vores netværksgruppe ’OK Ung’, hvorigennem du vil blive tilbudt både faglige og sociale arrangementer og et solidt netværk på tværs af organisationen.
  • Et uformelt miljø med holdånd i fokus.
  • En fleksibel arbejdstid på hverdage mellem kl. 8-16.

Tiltrædelse
Lyder det som noget for dig, skal du sende en kort ansøgning, hvor du skriver et par linjer om dig selv og din erhvervserfaring.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Derfor læser vi løbende ansøgninger og holder løbende samtaler.

Ved eventuelle spørgsmål til stillingen kan du kontakte afdelingsleder Martin Holdt Nielsen på 29728673

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her.