OK: studerende til UXR-team

OK: studerende til UXR-team

Skal du være en del af OK’s nye d.Lab? Vi har brug for to studerende, som er godt i gang med studiet og kender til disciplinerne inden for UX Research.

d.Lab er stedet, hvor vi brugertester OK’s digitale koncepter og designs. Her vil du sammen med andre studerende, og i tæt samarbejde med vores Digital Design Manager, opbygge testsekvenser, udføre tests og afrapportere. Selvfølgelig alt sammen med fokus på at skabe de bedste brugeroplevelser på OK’s digitale platforme.

UXR-teamet er koblet på vores Digitale afdeling. Her sidder vi 15 kolleger, som vil være de primære opgavestillere til d.Lab. Vi har ansvaret for OK.dk, OK’s apps og kundernes selvbetjeningsunivers ”Min OK”.

Opgaverne i d.Lab:

 • Opsætte spørgerammer
 • Indsamle indsigter i form af interviews, guerilla-test og etnografisk feltarbejde
 • Strukturere og tagge indsigter, så de bliver søgbare til senere
 • Opsætning, eksekvering og afrapportering af mindre designtests
 • Eksekvering af tænke-højt test og opfølgning
 • Løbende opdatering af personaer
 • Udbrede indsigter om brugerne i resten af organisationen.

Vi leder efter dig som:

 • Er i gang med en videregående uddannelse, hvor brugerstudier er en del af hverdagen
 • Forstår grundprincipperne i at udarbejde spørgerammer og som ved, hvordan man interviewer og formidler indsigter
 • Kan fremvise cases, hvor du har arbejdet med tests og kan redegøre for dine valg med fokus på UX Research
 • Har stor ansvarsfølelse omkring kvaliteten af dit arbejde og løser dine opgaver med stor omhu.

Studiejob i OK

Et studiejob i OK betyder først og fremmest en attraktiv virksomhed på CV’et og værdifulde kompetencer til dit videre karriereforløb.

Vi har cirka 60 studerende, der hver dag løser opgaver på OK’s hovedkontor i Viby. Selvom du sidder i Digital, vil du få kolleger på tværs af hele organisationen via netværket OK Ung. Vi lægger nemlig vægt på det sociale univers, at vores studerende udvikler sig, mens de er hos os – og måske har lyst at lande deres første job i OK.

Med et studiejob i d.Lab, få du masser af indsigt i, hvordan en Digital enhed opererer i en større virksomhed. Vores verden lige nu er, at driften og udviklingen af OK’s digtale løsninger bliver mere kompleks. Samtidig udbygger vi nye produktområder og nye features. Derfor vil du også lære fra nogle af de bedste i branchen, hvad angår UX design og discipliner.

Timetallet er på 30-40 om måneden, og arbejdstiden er på hverdage mellem 8-16. Du kan tilpasse timerne dit studie, og du kan f.eks. arbejde mere i de perioder, hvor du har ferie fra studiet. Til jobbet hører selvfølgelig også en attraktiv løn og fantastisk kantineordning.

Lyder det som noget for dig, så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Digital chef, Jens Engelbrett på 29 21 17 14. Ansøg her.