Verdo: Praktikant til intern kommunikation, employer branding og events

Verdo: Praktikant til intern kommunikation, employer branding og events

Verdo er et af Danmarks grønneste energiselskaber, og vi søger nu en kommunikationspraktikant med lyst til at skabe intern kommunikation og employer branding, der gør en forskel!
Du kommer også til at prøve kræfter med planlægning og udførelse af events samt aktivering af sponsorater.

Du bliver en del af Verdo’s kommunikations- og marketingafdeling, der udover dig består af to kommunikationsspecialister, en marketingspecialist, en visuel designer/grafiker og en kommunikations- og marketingchef. Teamet fungerer som strategisk, kommerciel og udførende partner for hele Verdo inden for blandt andet content, presse, markedsføring, branding, events, sponsorater, sociale medier og grafiske opgaver. I Kommunikation og marketing er vi gode til at samarbejde på kryds og tværs og hjælpe hinanden med kollegial og faglig sparring. Tonen i teamet er uhøjtidelig, og vi er gode til at grine sammen – også når vi har travlt.

Dine arbejdsopgaver

  • At opstøve de gode fortællinger fra hele organisationen og kommunikere dem i interne medier*
  • At være med til at udvikle vores employer branding til nye højder
  • At supportere ved store events internt og eksternt
  • At deltage i processen omkring aktivering af sponsorater

* Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Sharepoint, som vores intranet er bygget op omkring.

Hvad drømmer vi om
Du er i gang med din uddannelse indenfor kommunikation, journalistik eller tilsvarende. Du er ferm til dansk og har styr på din grammatik, ligesom du har sans for detaljerne, men også evner at se tingene i en større sammenhæng.

Praktik − og lidt mere til…

Du får et spændende praktikforløb, som er et plus på dit cv. Stillingen er ulønnet, men vi dækker dine omkostninger til transport. I Verdo har vi medarbejderkantine, mulighed for takeaway, frugtordning samt fællesaktiviteter som DHL- og cykelløb.

Praktikopholdet er i foråret 2022 og varer cirka 4 måneder, og din arbejdstid er 37 timer om ugen. Vi tilrettelægger naturligvis forløbet, så det passer med din opgaveskrivning.

Tiltrædelse: 4. januar 2022 eller hurtigst muligt derefter. Vi tilrettelægger naturligvis forløbet, så det passer med din opgaveskrivning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkom­men til at kontakte Kommunikations- og Marketingchef Tine Martlev Pallesen på tipa@verdo.com eller mobil 41748917.

Vil du være praktikant i Verdo?
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest 1. december 2021. Vi tager løbende kandidater til samtale, og så snart vi finder det rette match, slår vi til. Stillingen søges via vores hjemmeside www.verdo.com/dk/karriere/, hvor du uploader din ansøgning, CV, karakterudskrifter m.m.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikations- og marketingchef Tine Martlev Pallesen på mobil 41748917.

Vi glæder os til at få dig med på holdet!