Studenterrådet: Grafiker (studiejob)

Studenterrådet: Grafiker (studiejob)

Vil du have et studiejob, hvor du får erfaring med grafik, design og med en bred vifte af forskelligartede opgaver og udfordringer?

Vi søger en ny grafiker til Studenterrådet, som er en studenterorganisation på Aarhus Universitet der har til formål at arbejde for de studerendes vilkår på Aarhus Universitet.

Som grafiker kommer du til at have det overordnede ansvar for Studenterrådets visuelle udtryk jf. designmanual, både internt og eksternt.

Du kommer til at arbejde sammen med studenterrådets politisk valgte og ansatte og understøtte dem med grafiske opgaver, fx i forhold til vores eksterne kommunikation, under universitetsvalget, i udarbejdelsen af studenterhåndbogen og i forbindelse med Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag.

Du vil blive kørt i stilling i løbet af december, hvor du vil blive introduceret til opgaverne af vores nuværende grafiker.

Vi forventer:

  • At du har et vist kendskab til Adobe InDesign, -Photoshop og -Illustrator.
  • At du har erfaring med produktionsstyring med eksterne leverandører.
  • At du kan læse korrektur og skrive korrekt dansk.
  • At du er både kreativ og struktureret.
  • Det kan derudover være en fordel at du har bekendtskab med WordPress

Vi kan tilbyde:

  • Et stærkt fagligt og socialt miljø med fokus på godt humør, gode relationer og muligheden for en masse sparring.
  • Du får en kontorplads på Studenterrådets sekretariat, hvor du bliver en del af et hyggeligt miljø med andre unge studentermedhjælpere, der sidder med forskellige opgaver som Danmarks Største Fredagsbar, Studiemessen, Delfinen og kommunikation.

Praktiske forhold:

Ansættelsesstart er d. 1. januar 2022.

Vi aftaler sammen, hvordan din arbejdstid skal forvaltes, men forventer at du er fleksibel og gerne tager en ekstra tørn, når der er behov for det. Vi er selv studerende og har forståelse for eksamensperioder og lignende.

Løn og ansættelsesvilkår: I henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK.
Der aflønnes med 8 timer ugentligt.
Det forventes, at man som minimum bruger 75% af sine timer på Studenterrådets kontor.

Ansøgning med CV og eventuelle anbefalinger sendes i én samlet pdf til sekretariatsleder Thøger Lautrup Knøss på mailen generalen@sr.au.dk senest d. 6. december kl. 13.00.

Samtalerne forventes afholdt d. 7. december.

Hvis du vil vide mere om stillingen, skal du være velkommen til at ringe til sekretariatsleder Thøger Lautrup Knøss på 53 61 75 40.