Studenterhus Aarhus: Bliv frivillig gruppeleder i Kulturgruppen

Studenterhus Aarhus: Bliv frivillig gruppeleder i Kulturgruppen

Brænder du for frivilligledelse, events og for at få det hele til at køre? Kunne du tænke dig at få erfaring med frivilligledelse, planlægning og afvikling? Så er stillingen som frivillig gruppeleder lige noget for dig!

Kulturgruppen hos Studenterhus Aarhus er på udkig efter én frivillig gruppeledere, der kan være med til at lede 12-18 frivillige i Kulturgruppen. Som frivillig gruppeleder i Studenterhus Aarhus sætter du pris på udvikling og socialt samvær, og du går op i at yde en god service til gæster og kunder. Du vil blive oplært i arrangementsafvikling, herunder opstilling af lokale, billetsalg, backstage opsætning og oprydning, så du senere kan oplære nye frivillige. Som frivillig gruppeleder afvikler du, sammen med gruppens andre frivillige, kulturarrangementer i Studenterhus Aarhus, og samtidig har du mulighed for at få en masse indflydelse på gruppens aktiviteter, mødeplanlægning og arbejdet med de frivillige.

Opgaver:

Du vil primært arbejde sammen med vores Producent- og Programlægger, der sammen med dig har ansvaret for de frivillige i Kulturgruppen sammen med den anden gruppeleder. Gruppelederne er med til at udarbejde vagtplaner og arbejdsgange, beslutte indhold på frivilligmøder, stå for sociale events og teambuilding. Gruppelederne er med til at skabe god stemning og sammenhold i gruppen, samtidig med at de har ansvar for at vagtplanerne bliver besat.

Du er:

 • Studerende på en videregående uddannelse, hvor du som minimum har gennemført det første år
 • Initiativrig, socialt anlagt og god til at planlægge.
 • Klar til at smøge ærmerne op og afvikle, gøre lokaler klar og flytte møbler.
 • Villig til at lære nyt og udvikle dig
 • I stand til at kommunikere forståeligt på dansk og engelsk
 • Problemknuser med godt humør, og klar til at yde god service for vores gæster
 • Klar på at bruge 20-25 timer om måneden på frivilligt arbejde, og deltage i møder hver 3. uge. 

Vi tilbyder:

 • Konkrete opgaver og attraktivt indhold til dit CV, herunder erfaring med frivilligledelse, projektledelse, afvikling, kommunikation, planlægning mm.
 • Stort udviklingspotentiale og sparring med frivillige og ansatte med mange forskellige fagligheder
 • Et attraktivt arbejdsmiljø, socialt samvær og stort netværk
 • Mulighed for at gøre en forskel for studerende og for studielivet i Aarhus
 • Mulighed for at være med til at udvikle Kulturgruppen fagligt og socialt
 • Frivilligfordele i Studiecaféen og Studenterbaren

Om os

Studenterhus Aarhus er et studenterhus for alle studerende på videregående uddannelser i Aarhus. Vi er en non-profit forening med omtrent 150 frivillige og 10 fastansatte, der hver dag sørger for at studerende har studiejobs, tag over hovedet og spændende arrangementer de kan tage til. Vi bor i Aarhus Universitets gule bygninger på Nordre Ringgade, hvor vi driver Studenterbaren og Studiecaféen.

Læs mere om Kulturgruppen HER.

Har du spørgsmål til stillingen? Ring til Producent- og Programlægger Heidi Nannberg på 21 13 75 30, eller send en mail på heidi@studenterhusaarhus.dk. Vi holder løbende samtaler.