AAK, Aarhus: Studentermedhjælpere til Global IT

AAK, Aarhus: Studentermedhjælpere til Global IT

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med arbejdet med infrastruktur i en global virksomhed? Har du lyst og gå-på-mod, er nysgerrig og vil gerne med på den rejse AAK er på og være med til at bringe ny viden til AAK, så er det måske dig, vi leder efter?

AAK Aarhus er beliggende på havnen i Aarhus, vi er ca. 245 medarbejdere og huser ud over og AAK’s globale IT afdeling blandt andet produktion, vedligehold og projektering og specialister i chokolade. Vi er en skøn blanding af medarbejdere både i forhold til køn, alder og nationalitet.

Global IT har det overordnede ansvar for alle administrative IT løsninger i AAK. Ansvaret inkluderer IT infrastructure i AAK og globale IT løsninger som f.eks. Microsoft 365, Azure, Netværk architecture , Cyber sikkerhed og flere SAP løsninger. 

Global IT Organisationen:
IT Support, IT Security, SAP Competence Center, IT Infrastructure, Collaboration & Platforms, Reporting and Analysis.

IT medarbejderne er primært i Sverige (Karlshamn og Malmö) og i Danmark (Aarhus), hvor Aarhus over de seneste 5 år er blevet “headquarter” for global IT, så du kommer til at være i en spændende IT-organisation under udvikling.

Hvad kommer du til at arbejde med?

 • Netværk
 • Windows Servers , AD, SQL
 • O365, Azure
 • Vmware
 • Backup
 • Linux
 • SAP Basis
 • Sikkerheds løsninger
 • IBM Power
 • Automation
 • Monitoring

Hvad skal du have med i bagagen?

Du skal være interesseret i generel Infrastructure, og være klar til at lære nyt. Hvis du har kendskab til nogle af arbejdsopgaverne/-områderne er det en fordel. Du er teamplayer og kan lide at arbejde fokuseret med detaljer. Struktur er én af mange ting, der giver dig arbejdsglæde.. Engelsk er koncernsproget og det skrevne og delvist talte sprog i IT-afdelingen, derfor skal du kunne både tale og skrive engelsk.

Vil du vide mere?

Kontakt da Johann MW Einarsson, tlf. (+45) 4012 3049 eller e-mail: johann.einarsson@aak.com
For yderligere information om jobbet, eller Head of HR Helle Melgaard mail: helle.melgaard@aak.com om processen.
Send din ansøgning og CV på recruiter.dk@aak.com hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende, så vent ikke for længe.

Læs mere om AAK:

150 – Celebrating our history (aak.com)
AAK to invest SEK 500 million in biomass boilers for substantial CO₂ reduction and savings | AAK

Alt hvad vi gør handler om at gøre det bedre, eller som vi siger i AAK Making Better Happen™.

I AAK specialiserer vi os inden for plante-baserede olier, som er ingredienserne i mange forskellige produkter, som vi mennesker forbruger. Vi bidrager til at sikre, at produkterne smager bedre, er sundere og mere bæredygtige. Vi forbedrer den sensoriske oplevelse – ved at give premium chokolade blødere fylde i munden, den saftigere tekstur i en plante-baseret burger, og den fyldigere oplevelse i en fedtfattig pasta. Vi kan også optimere vores kunders produktion ved at erstatte eksisterende ingredienser med plante-baserede alternativer, som giver en bedre effektivitet. AAKs værdiskabende løsninger gør vores kunder i stand til at være succesfulde – på en endnu bedre måde.

AAK arbejder med en Customer Co-Development tilgang, som forbinder vores ønske og ambition om at forstå hvad bedre betyder for vores kunder, med den unikke fleksibilitet omkring vores produktionsaktiver og vores dybe viden omkring mange produktioner og industrier, inklusive Chokolade & Konfekture, Bageri, Mejeri, Special Nutrition, Foodservice og Personlig Pleje. Vores 4000 medarbejdere supporterer vores tætte samarbejde med vores kunder igennem vores 25 regionale salgskontorer, vores 15 dedikerede Costumer Innovation Centers, og med support fra over 20 produktions faciliteter.

Børsnoteret på Nasdaq Stockholm og med vores hovedkontor i Malmö, Sverige, har AAK arbejdet med forbedringer – Making Better Happen™ – i mere end 150 år.