No Zebra: Spirende frontend udvikler – studiejob

No Zebra: Spirende frontend udvikler – studiejob

‍To read the jobpost in English, click here.

Lyder et studiejob, hvor du får mulighed for at dygtiggøre dig indenfor udvikling, sparre med nogle af landets dygtige specialister og indgå i et kollegialt fællesskab med fede personalearrangementer, som noget for dig? Så læs med herunder – måske er du vores nye kollega!

Som vores nye Frontend Developer Associate, kommer du primært til at arbejde med med implementering og udvikling af ambitiøse eCommerce løsninger, hvor du har fokus på den gode brugeroplevelse og det grafiske design. Du får også mulighed for at arbejde med vores headless commerce stack, som er baseret på Umbraco, Vue og Nuxt.
Du vil indgå i udviklingsafdeling hos et bureau, som har mere end 20 års erfaring i den digitale branche. Indenfor frontend, arbejder vi primært med Vue, Nuxt, HTML, Umbraco og Dynamciweb – du kommer naturligvis til at arbejde tæt sammen med backend udviklere og design, hvorfor det selvfølgelig vil være en fordel med en bredere forståelse indenfor webudvikling.

Vi forstiller os, at du i dag læser en relevant uddannelse indenfor udvikling og du gerne allerede har erfaring med frontend. Er du ikke studerende, hører vi selvfølgelig også meget gerne fra dig. Vi stiller ressourcer til rådighed og sørger for at du har de bedste omgivelser, til at lykkedes i rollen – vigtigst er dog dit ivrige væsen, din proaktive tilgang, og din motivation om at blive den dygtigste indenfor området.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos No Zebra får du muligheden for at kickstarte din karriere indenfor frontend udvikling hos et socialt og ambitiøst bureau i hjertet af Aarhus C (med mulighed for hjemmearbejde, selvfølgelig!). Her bliver du en del af en afdeling med Technology afdeling, hvor du kan sparre med nogle af landets dygtigste udviklere og tilegne dig relevante kompetencer, som er efterspurgt i branchen.

Du bliver derudover en del af et bureau med en uformel kultur (daglige gifs på vores Teams kanaler), som prioriterer sociale arrangementer, som f.eks. fredagsbarer, bordfodbold-turneringer mm. Der er også rig mulighed for det sociale udenfor arbejdet, f.eks. LAN parties, brætspil aftenener osv.

Studiejobbet er på 15 timer ugentligt, hvor der selvfølgelig tages højde for dine eksaminer. Du har naturligvis også mulighed for at tage din praktik hos os, hvis det er en del af din uddannelse.

Send os din ansøgning i dag via knappen ovenfor! Samtaler afholdes løbende.