RaskRask: Økonomisk & Administrativ Praktikant

RaskRask: Økonomisk & Administrativ Praktikant

Økonomisk & Administrativ Praktikant til hurtigt voksende scale-up i hjertet af Aarhus

Hvis du er interesseret i iværksætteri, og gerne vil forbedre dig inden for økonomi og administration, så er dette en unik mulighed for at få ansvar og udvikling i et hurtigt voksende scale-up.

Om RaskRask

RaskRask er et banebrydende koncept, der revolutionerer sundhedsbranchen til fordel for både kunder og udøvere. Vi tror på, at sundhed og velvære kan skabe mere værdi i hverdagen. Gennem vores online koncept kan du bestille en professionel massør, personlig træner og yogalærer hjem til dig selv, så du kan få velvære på dine vilkår.

Vi står for markedsføring, kommunikation, support og alt det administrative. Vi samarbejder med selvstændige fagpersoner, som kører ud til kundens hjem. Fagpersonerne sparer blandt andet lokaleomkostninger gennem det innovative og brugervenlige system, vi har skabt.

Din rolle

Du vil arbejde med regnskab, bogføring, HR, salg og hvad der nu ellers passer til dine interesser og kompetencer. Du vil blive en del af et ungt og dynamisk team med en flad struktur. Du vil få hurtig læring og meget ansvar, som vi forventer at du lever op til.

Vi leder efter en kompetent og selvstændig praktikant, som kan tage ansvar, har mod på at udvikle sig, og ikke har noget imod at det går hurtigt.

Dine arbejdsopgaver:

  • Regnskab & Budgettering
  • Bogføring
  • HR
  • Kunde- & Massørkontakt
  • Salg
  • Markedsføring
  • Ad hoc

Arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen i Aarhus C, med mulighed for at tilpasse det dit studie eller andet. Hver dag er der lækker frokostordning (pita, wok eller salat), om torsdagen er der fælles morgenmad og om fredagen tager vi en øl sammen for at fejre en god uge

Alle vores nuværende ansatte er tidligere praktikanter. Gennem deres praktik udviklede de deres kompetencer og beviste deres dedikation – og gjorde sig selv uundværlige for teamet. Hvis du kan bevise det samme gennem din praktik, er der en chance for at du kan blive en mere permanent del af holdet.

Tag endeligt kontakt, hvis du er interesseret!

Opstartstidspunkter for praktikanterne er umiddelbart til august/september, men vi er fleksible.

Læs mere på www.raskrask.dk

Ansøg på info@raskrask.dk

Spørg på 9388 0063