RaskRask: Praktikant til Kommunikation & Markedsføring

RaskRask: Praktikant til Kommunikation & Markedsføring


Praktikant til Kommunikation & Markedsføring til hurtigt voksende scale-up i hjertet af Aarhus

Hvis du er interesseret i iværksætteri, og gerne vil forbedre dig inden for markedsføring og kommunikation, så er dette en unik mulighed for ansvar og udvikling i et hurtigt voksende scale-up i Aarhus.

​​​​​​​Om RaskRask

RaskRask er et banebrydende koncept, der revolutionerer sundhedsbranchen til fordel for både kunder og udøvere. Vi tror på, at sundhed og velvære kan skabe mere værdi i hverdagen. Gennem vores online koncept kan du bestille en professionel massør, personlig træner og yogalærer hjem til dig selv, så du kan få velvære på dine vilkår.

Vi står for markedsføring, kommunikation, support og alt det administrative. Vi samarbejder med selvstændige fagpersoner, som kører ud til kundens hjem. Fagpersonerne sparer blandt andet lokaleomkostninger gennem det innovative og brugervenlige system, vi har skabt.

Din profil

Du trives med mange forskellige opgaver og er interesseret i at arbejde med alle aspekter af kommunikation. Vi har meget at se til og leder efter en kompetent praktikant. Hvis du vil være praktikant hos RaskRask, skal du:

 • Være ansvarsbevidst, initiativrig og opsøgende
 • Arbejde selvstændigt såvel som at kunne indgå i et team
 • Have gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner på dansk

Dine arbejdsopgaver vil være inden for følgende områder:

 • HR
 • PR
 • Facebook
 • Instagram
 • Blogging
 • Tekstforfatning
 • Video og billede-markedsføring
 • Kundekontakt
 • SEO

Du vil blive en del af et ungt og dynamisk team med en flad struktur. Du vil få hurtig læring og meget ansvar, som vi forventer at du lever op til.

Arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen i Aarhus C, med mulighed for at tilpasse det dit studie eller andet. Hver dag er der lækker frokostordning (pita, wok eller salat), om torsdagen er der fælles morgenmad og om fredagen tager vi en øl sammen for at fejre en god uge.

Opstartstidspunkter for praktikanterne er umiddelbart til august/september, men vi er fleksible.

Læs mere på www.raskrask.dk

Ansøg på info@raskrask.dk

Spørg på 9388 0063