BAUHAUS: HR-praktikant med fokus på digital læring og udvikling

BAUHAUS: HR-praktikant med fokus på digital læring og udvikling

Interesserer du dig for HR, læring og udvikling, og vil du gerne have ægte hands-on erfaring med opbygning af en nyª digital læringsplatform? Kunne du tænke dig et praktikforløb med høj grad af indflydelse, hvor din faglige viden bliver sat i spil? Så er du måske den praktikant, vi søger til efterårssemestret 2022.

I BAUHAUS HR-team varetager vi hele HR-paletten og arbejder til dagligt med blandt andet rekruttering, ledersparring, udviklingsinitiativer, uddannelse og trivsel. Det gør vi i tæt samspil og samarbejde med forretningen, der både tæller vores 19 varehuse i Danmark, 1 varehus i Island samt vores administrative funktioner på Servicecentret. I teamet er vi fem medarbejdere med forskellige ansvarsområder, og som praktikant vil du opleve at blive en del af et team, hvor vi sparrer med hinanden, samarbejder på tværs og har gang i mange spændende HR-tiltag. Heriblandt udvikling af en ny e-learning platform.

Om jobbet/praktikken

Som praktikant i BAUHAUS HR-afdeling vil du få en unik indsigt i arbejdet i et forretningsdrevet og dynamisk HR-team. Vi står foran at skulle opbygge, udvikle og implementere en ny e-learning platform, og du vil komme til at spille en helt central rolle i projektet. Blandt andet får du mulighed for at prøve kræfter med:

  • Rammesætning af platformen og strategi for forskellige målgrupper
  • Opsætning af onboarding-forløb for nye medarbejdere
  • Idégenerering i forhold til content, herunder identificere uddannelsesbehov
  • Opsætning og/eller indhentning af træningsforløb fra leverandører
  • Projektledelse af et vigtigt indsatsområde

Udover e-learning-projektet vil du bidrage til at løse almindelige driftsopgaver i afdelingen, afhængig af dine præferencer og uddannelsesmæssige baggrund. Alt sammen naturligvis i tæt samarbejde med din nærmeste leder og kollegaer i HR.

Om dig

Vi forestiller os, at du er kandidatstuderende inden for HRM, erhvervspsykologi, organisatorisk læring eller lignende. Du er fagligt stærk og nysgerrig på at lære mere inden for HR-området. Derudover er du kvalitetsbevidst, grundig og trives med at samarbejde på tværs af fagligheder og lokationer.

Vi er interesserede i at tilbyde et praktikforløb med indflydelse og ejerskab, så du skal være motiveret for at bringe dine idéer i spil, tage ansvar, agere proaktivt og bidrage til, hvordan vi sammen skaber de bedste resultater.

Vi tilbyder

Et praktikforløb med fokus på dig, din læring, og at du bliver en vigtig del af vores HR-team, hvor sparring er i højsædet. Du vil få muligheden for at drive dit eget projekt og sætte dit præg på et vigtigt indsatsområde. Derudover vil du få praktisk erfaring med centrale områder inden for HR, hvor du i øvrigt vil opleve en stor grad af fleksibilitet i forhold til dine interesseområder. Praktikken er ulønnet, men vi tilbyder en god kantine- og frugtordning.

Din praktik tilrettelægges i perioden august til december 2022, og vi er fleksible i forhold til at strukturere forløbet i forhold til dit studie, valgfag, vejledning og eksamen.

Interesseret – og har du lyst til at vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte HR Chef, Lone Oldenburg, på tlf. 87423816. 

Send din ansøgning via knappen øverst på siden. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.