Sinful: Customer Care Student Assistant

Sinful: Customer Care Student Assistant

Elsker du at give unikke og nærværende kundeoplevelser, og sætter du en ære i at yde kundeservice i topklasse? Er du den kollega, der går den ekstra mil og altid finder den bedste løsning for vores kunder? Og får du energi af en hverdag med masser af opgaver, og kan du smile i telefonen, mens du løser dem?

Så er du måske vores nye kollega!

I Sinful er vores vækstrejse eksponentielt stigende, og vores kolleger er hver især eksperter indenfor deres område. Så hvis du, ligesom os, har viljen og evnerne til at løfte barren, er der fantastiske muligheder for din faglige udvikling på vores hold. 

Om jobbet:
Vi ved, hvad vi vil – vi vil være verdensmestre i at inspirere folk til et mere legende sexliv! Vi er Nordens største E-commerce virksomhed inden for erotiske produkter, og vi er mere end klar til at indtage resten af verden. Vi er pt. 200 Sinfuls her i Højbjerg, Aarhus, og vi har brug for ikke én – ikke to, men tre nye kollegaer til vores Customer Care team.

Du vil blive en del af vores fantastiske internationale kundeserviceteam med 5 fuldtidsansatte og 9 studiemedarbejdere. Vi arbejder ihærdigt hver eneste dag på at give vores kunder den allerbedste rådgivning og kundeservice – samtidig med at vi har det super sjovt, når vi går på arbejde. Vores drøm er at inspirere og hjælpe så mange mennesker som muligt til et bedre og mere legende sexliv, og dette er vores motivation og drivkraft hver gang, vi taler med en kunde.

Dine arbejdsopgaver:

Som studiemedarbejder i vores Customer Care Team vil du besvare henvendelser fra vores skandinaviske og Europæiske kunder pr. telefon, mail og chat samt varetage lettere administrative opgaver. Din passion for den ultimative gode kundeoplevelse er et must, og du skal brænde for at give kunderne den bedste løsning på kunderejsen hos Sinful. Dine vagter vil primært ligge eftermiddag, aften samt weekend, og så er der mulighed for dagvagter i ferieperioder og helligdage.

Vi leder efter disse kvalifikationer:

 • Du har et servicegen i verdensklasse, og du tager ejerskab for at vores kunder altid får den bedste oplevelse
 • Du kommunikerer ubesværet og naturligt omkring sex og sexlegetøj, på både dansk og engelsk. Er du flersproget, er det en fordel
 • Du er en teamplayer, og du arbejder koncentreret og ihærdigt for at hjælpe vores kunder
 • Du har erfaring med online kundeservice fra tidligere lignende jobs
 • Kendskab til Dixa og Magento anses som værende en fordel


Hvad vi kan tilbyde dig:

 • Det praktiske: Pension, sundhedsforsikring, rabataftaler og en lækker frokostordning.
 • Det faglige: Ambitioner, drive og fokus kan mærkes i hele huset. Vi står sammen om at blive verdensmestre som firma og brand.
 • Det sjove: Hos os har vi mere end én yndlingskollega. Vi griner sammen hver eneste dag både af os selv og hinanden, og så elsker vi at holde 3. halvleg.
 • Det blærede: Vi er en hurtigt voksende Gazelle-virksomhed, som slår vores egne rekorder hvert eneste år.
 • Det åbenlyse: Kække bemærkninger fra din omgangskreds om din arbejdsplads bliver hurtigt hverdag. Til gengæld bliver det endnu hurtigere vendt til beundring, når du fortæller, hvor opturs-agtigt det er at arbejde hos Sinful!


Praktisk info:

 • Antal timer/uge: 10-15 timer ugentligt
 • Forventet tiltrædelse: 1. September
 • Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler midt i august, så send din ansøgning hurtigst muligt
 • Arbejdssted: Højbjerg, Aarhus

Ved spørgsmål kontakt Head of Customer Care, Cherina Røsand på cherina.soby@sinful.eu

Om Sinful:

Sinful er Nordens største E-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Det er os, der sætter barren, og vi sætter den højt, hvilket betyder, at vi driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Frankrig, UK, Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien og Holland.

Vi er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015-2021 samt E-handelspriser i 2017 og 2018.

Vi er godt 200 ambitiøse kolleger, som alle indeholder vores fem kerneværdier: Ligefrem, uhøjtidelig, ejerskab, kampgejst og tredje halvleg. Det betyder, at når vi hver eneste dag arbejder på at inspirere mennesker til mere kærlighed, leg og intimitet, er arbejdet både sjovt og indholdsrigt. Det er derfor altafgørende for os, at dine smil sidder løst, at dit sind er åbent, og at din natur er legende.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk baggrund, religion eller seksuel orientering mv. til at søge stillingen.