SellmerDiers: Kreativ og detaljeorienteret skrivekunstner søges – Studiejob

SellmerDiers: Kreativ og detaljeorienteret skrivekunstner søges – Studiejob

Er din passion at skrive? Er du flydende på tysk og engelsk? Er en forkert kommaplacering nok til at få dit blod til at pumpe? Så er det dig, vi leder efter!

Vi søger lige nu en studentermedhjælper til vores hovedkontor i Aarhus, der kan varetage mange af vores kommunikationopgaver. Hos os vil du få et job med et formål, hvor du kan gøre en forskel i mange menneskers liv.

Dine primære opgaver vil være:

  • Skrive donorprofiler og produkttekster
  • Oversættelser til og fra tysk, engelsk og dansk.
  • Være marketings- og salgsafdelingens forlængede arm ift. produktion af tekster og anden kommunikation.
  • Korrekturlæsning på andet produceret materiale – særligt med fokus på vores brands tone of voice.
  • Derudover vil arbejdet også bære præg af en mindre mængde ad hoc-opgaver.

Hvad vi håber, du har med i bagagen:

  • Vi ser meget gerne, at du gennem dit studie (eller tidligere jobs) har erfaring med tekstforfatning og oversættelse.
  • At du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation.
  • At du er skriftlig stærk på både engelsk, dansk og tysk.
  • Kendskab til branchen – At du arbejder selvstændigt – men i et team, hvor du refererer til den marketings- og salgsansvarlige i virksomheden.

Det tilbyder vi også…

Studiejob under 15 timer om ugen med høj fleksibilitet ift., hvornår timerne placeres. Et miljø med højt til loftet, en kort kommandovej, passionerede kollegaer og god løn. Stort ansvarsområde, hvor der er gode muligheder for kreativitet og udfordring.

Hvis du tænker, at det her er lige dig, så send en motiveret ansøgning og CV til job@sellmerdiers.dk. Med Kommunikationsansvarlig studiemedarbejder i emnelinjen.

Om SellmerdDiers Sædbank

SellmerDiers Sædbank blev grundlagt i 2016, og er på kort tid vokset til at blive Danmarks tredjestørste sædbank. Vi har i dag afdelinger i København, Aalborg og Aarhus, og leverer donorsæd til hele Europa. Fra 2021 blev SellmerDiers en del af den børsnoterede virksomhed, MediCover, der opererer inden for sundhed, diagnostik og fertilitet. Sammen med vores moderselskab stræber vi dagligt efter at yde en service, hvor ansvarlighed, faglighed og individuelle hensyn er i højsædet både i forhold til vores donorer, kunder og samarbejdspartnere.