Whiteaway Group: Customer Advisor – Student Worker

Whiteaway Group: Customer Advisor – Student Worker

Brænder du for at skabe den bedste kundeoplevelse, og har du øje for det gode salg? Kunne du tænke dig et lærerigt studiejob i selskab med andre ambitiøse Student Workers? Ja? Så læs med her.

Hos Whiteaway Group har vi fortsat travlt med at udvikle vores position på hvidevaremarkedet i hele Skandinavien, og vores ambitioner for forretningen er høje. I år passerer koncernen 3 milliarder i årsomsætningen, en milepæl – men også et afsæt for nye idéer og projekter. Vores ledere og medarbejdere er afgørende for vores fremtidige succes. Og udvikling af vores medarbejdere er den største bedrift.

Du bliver en del af vores Customer Succes Agency. Vi har fokus på at rådgive vores kunder inden for køb af hvidevarer. Du vil, sammen med dit team, have fokus på at rådgive vores danske kunder. Vi er servicemindede og imødekommende – vores formål er først og fremmest at skabe den gode kundeoplevelse. Da størstedelen af vores kundehenvendelser er salgsrelaterede, er det vigtigt at du også evner selvstændigt at finde en løsning, der er ideel for kunden såvel som forretningen.

Jobbet

 • Rådgivning af kunder over telefon, chats og mails
 • Håndtering af kunder, som henvender sig vedrørende køb og kundeserviceopgaver 
 • Forventet 1-2 vagter om ugen fordelt over eftermiddags-, aften- og weekendvagter, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til dit studie 

 

Din profil

 • Du har erfaring med kundekontakt fra tidligere jobs
 • Erfaring med salg er et plus, men ikke et krav, så længe du har lyst til at lære det
 • Du forstår at udøve god service og at tackle problemstillinger med et positivt sind
 • Du har minimum ét år tilbage af dit studie
 • Du er motiveret for at arbejde med mennesker


Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads, inklusiv:

 • Mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer
 • Fast og attraktiv timeløn
 • Ambitiøse kollegaer og en uformel omgangstone
 •  Et inspirerende Student Network for studerende på tværs af organisationen, der byder på faglige og sociale events
 • Attraktive rammer for jobbet, heriblandt personalerabatter, fitness-rum og aktiv personaleforening m.m.

 

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Senior Delivery Specialist, Anders Krüger Petersen på akp@whiteawaygroup.com, hvis ovenstående beskrivelse ikke besvarer dine spørgsmål. Vi kalder til samtale løbende, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi modtager kun ansøgninger via ‘Apply’-knappen på Whiteaways hjemmeside, som du finder via knappen øverst på siden her.

Om koncernen

Vi drives af udvikling. Vi er købmænd. Passionerede mennesker, der bygger vores forretning op på drive og ambitiøse initiativer. Vi sælger og fragter hårde hvidevarer gennem vores mange online shops, franchise-butikker og salg til erhvervet. Ideen opstod i baglokalet til en dansk køkkenbutik med en ny tilgang til markedet og et digitalt mindset. Fundamentet er innovation, ærlighed og den enkle, gode kundeoplevelse. Det er vores DNA. I dag, er vi de førende inden for vores felt i Skandinavien, hvor kunderne kender os som Skousen, tretti og whiteaway. Vi bestræber os på altid at udvikle os – derfor sætter vi også barren højt for os selv. Hos Whiteaway Group finder du en åben og energisk kultur med 280 passionerede kollegaer, som byder dig velkommen ombord på rejsen. Sammen udfordrer vi status quo.