Sinful: Google Ads Praktikant

Sinful: Google Ads Praktikant

Brænder du for at skabe trafik fra Google, at arbejde med store budgetter og trives du med, at dit arbejde har indvirkning med det samme? Er du knivskarp på de nyeste tendenser indenfor online markedsføring, og har du evnerne til at skabe kvalitets-trafik til webshops?

Så er det måske dig, vi leder efter.

I Sinful er vi på en vild vækstrejse, og har du viljen og evnerne til at løfte barren sammen med os, så er der fantastiske muligheder for din udvikling, og for en fastansættelse efter endt praktikforløb.

Om praktikstillingen:

Du bliver en del af et dedikeret team, der pt består af seks medarbejdere, der sammen arbejder for at drive en stor del af Sinfuls vækst gennem PPC, herunder bl.a. Google Ads, Bing Ads og PCE’s. PPC-afdelingen indgår i Search, hvor vi er 15 skarpe kolleger. Du kommer til at referere til vores PPC Manager.

Ønsker du en karriere indenfor e-handel, med fokus på markedsføring, så får du her en unik mulighed for udvikle dine evner PPC her hos Sinful. Som praktikant i Sinful får du både lov til at dykke ned i de ugentlige driftsopgaver, men vi forventer også af dig, at du kan og har mod på at tænke nyt og være en værdiskabende del af udviklingsopgaverne i teamet.

Du kan forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Analyse af performance
  • Arbejde med søgeord, nye søgeord og negative søgeord
 • Optimering af annoncer
 • Arbejde med PPC på tværs af flere sprog
 • Assistere med ad hoc-opgaver
 • Optimering af Shopping kampagner
  • Arbejde med billeder, negative søgeord og produktdata
 • PCE analyse og optimering

Lyder opgaverne som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Det vigtigste for os er, at du er sulten efter at lære nyt, kan bringe din passion fra tanke til handling og brænder for at indgå i teamet.

 

Vi leder efter disse kvalifikationer:

 • Du arbejder struktureret og målrettet.
 • Du er initiativrig og har en vindermentalitet – og så vægter du, ligesom os, tredje halvleg sammen med dine kolleger højt.
 • Du kan begå dig flydende på dansk og engelsk – og er du god til tysk eller fransk, så er det et stort plus.

 

Hvad vi kan tilbyde dig:

 • Det faglige: Ambitioner, drive og fokus kan mærkes i hele huset. Vi står sammen om at blive verdensmestre som firma og brand.
 • Det sjove: Hos os har vi mere end én yndlingskollega. Vi griner sammen hver eneste dag både af os selv og hinanden, og så elsker vi at holde 3. halvleg.
 • Det blærede: Vi er en hurtigt voksende Gazelle-virksomhed, som slår vores egne rekorder hvert eneste år.
 • Det åbenlyse: Kække bemærkninger fra din omgangskreds om din arbejdsplads bliver hurtigt hverdag. Til gengæld bliver det endnu hurtigere vendt til beundring, når du fortæller, hvor opturs-agtigt det er at arbejde hos Sinful!

 

Praktisk Info:

Ansøgningsfrist: Snarest muligt, da vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Start: Januar / Februar 2023.

Arbejdssted: Højbjerg, Aarhus.

Praktikopholdet er ulønnet, men vi tilbyder et praktikprogram med bl.a. gratis frokostordning, en mentorordning, masterclasses og mange sociale arrangementer.

Ved spørgsmål kontakt PPC Manager, Morten Olsen, på: morten.olsen@sinful.eu.

Om Sinful:

Sinful er Nordeuropas største e-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Det er os, der sætter barren, og vi sætter den højt, hvilket betyder, at vi driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Frankrig, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig, Tyskland og Storbritannien.

Vi er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015-2021 samt e-handelspriser i 2017 og 2018.

Vi er over 200 ambitiøse kolleger, som alle indeholder vores fem kerneværdier: Ligefrem, uhøjtidelig, ejerskab, kampgejst og tredje halvleg. Det betyder, at når vi hver eneste dag arbejder på at inspirere mennesker til mere kærlighed, leg og intimitet, er arbejdet både sjovt og indholdsrigt. Det er derfor altafgørende for os, at dine smil sidder løst, at dit sind er åbent, og at din natur er legende.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk baggrund, religion eller seksuel orientering mv. til at søge stillingen.