Bakken Bears: Publikumsrettet praktikant til kommunikation, marketing & events

Bakken Bears: Publikumsrettet praktikant til kommunikation, marketing & events

Bliv publikumsrettet praktikant i Bakken Bears: Kommunikation, marketing & events

Hvert semester har Bakken Bears nogle nøje udvalgte praktikanter, som specialiserer sig indenfor salg, kommunikation, markedsføring og events – i en eller anden mere defineret kombination. Vi søger praktikanter til foråret 2023.

Bakken Bears deltager hver sæson i enten FIBA Europe Cup eller Basketball Champions League og spiller dermed mod nogle af Europas helt store klubber. Vi har også ofte tidligere eller fremtidige NBA-spillere på holdkortet i klubben.

Udover at rejse Europa rundt, har Bakken også en bunke danske mesterskaber, Aarhus’ bedste erhvervsnetværk, et basketballakademi, en fanshop, en masse frivillige og en organisation med syv ansatte på kontoret, foruden sundhedsstab, trænere og spillere.

Vi ansætter ofte vores dygtigste tidligere praktikanter i studiestillinger efter endt praktikperiode.

Vi søger praktikanter med fokus på tilskuerrettede aktiviteter, som i sidste ende handler om at fylde hallen, samt sælge billetter og merchandise. I 2021-22 vækstede vi 99% i billetsalget, i forhold til før corona, men vi er langt fra færdige med at udvikle os.

Vi markedsfører klubben online, på SoMe, gennem medier og samarbejdspartnere, og på skoler og uddannelsesinstitutioner.

Vi kommunikerer gennem egne onlinemedier, pressearbejde, samt betalte annoncer – og praktikanterne har både været studieværter og producere på liveudsendelser. Derudover skal der produceres masser af pressemeddelelser, highlights, interviews og video.

Vi laver også nogle events, som vi har en ambition om skal være blandt landets bedste sportsoplevelser. Det handler både om afviklingen af kampene, hvor der skal koordineres publikumsoplevelser, konkurrencer, cheerleaders og gæsteartister, men også større events, som eksempelvis vores Students Basketball Party i samarbejde med Studenterhus Aarhus.

Kan du se dig selv i en eller flere af disse opgaver, så skynd dig at kontakt os.

Vore praktikanter får lov at få rigtige opgaver og rigtigt ansvar. Der er naturligvis også praktiske opgaver, men vi tør godt love, at det at lave kaffe blegner i forhold til de rigtige opgaver.

Vi tager kun praktikanter, der modtager SU under praktikperioden, der typisk varer fem måneder.

Kontakt: Mads Olesen på mo@bakkenbears.com