Bakken Bears: Virksomhedsrettet praktikant til salg, aktivering og netværk

Bakken Bears: Virksomhedsrettet praktikant til salg, aktivering og netværk

Bliv virksomhedsrettet praktikant i Bakken Bears: Salg, aktivering, netværk

Hvert semester har Bakken Bears nogle nøje udvalgte praktikanter, som specialiserer sig indenfor salg, kommunikation, markedsføring og events – i en eller anden mere defineret kombination. Vi søger praktikanter til foråret 2022.

Bakken Bears deltager hver sæson i enten FIBA Europe Cup eller Basketball Champions League og spiller dermed mod nogle af Europas helt store klubber. Vi har også ofte tidligere eller fremtidige NBA-spillere på holdkortet i klubben.

Udover at rejse Europa rundt, har Bakken også en bunke danske mesterskaber, Aarhus’ bedste erhvervsnetværk, et basketballakademi, en fanshop, en masse frivillige og en organisation med syv ansatte på kontoret, foruden sundhedsstab, trænere og spillere.

Vi ansætter ofte vores dygtigste tidligere praktikanter i studiestillinger efter endt praktikperiode.

Vi søger praktikanter med fokus på vores virksomhedspartnere og netværk. Der bliver fokus på aktivering, salg og der skal laves nogle knaldgode events.

Bakken Bears har et virksomhedsnetværk med op mod 150 virksomheder og organisationer og i denne praktikplads vil du komme rundt om hele organisationens arbejde. Det er lige fra at sikre, at partnerne bruger deres sponsorater aktivt, over gentegninger og nysalg, til at tage del i at organisere events med mellem 20 og 600 deltagere.

Vore praktikanter får lov at få rigtige opgaver og rigtigt ansvar. Der er naturligvis også praktiske opgaver, men vi tør godt love, at det at lave kaffe blegner i forhold til de rigtige opgaver.

Vi tager kun praktikanter, der modtager S.U. under praktikperioden, der typisk varer fem måneder.

Kontakt: Mathias Kehlet på mk@bakkenbears.com