Impuls Film: Praktikant til foråret 2023

Impuls Film: Praktikant til foråret 2023

Virksomhed: Impuls Film
Adresse: Balticagade 10b, 8000 Aarhus C
Branche: Produktionsselskab – Reklamer og musikvideoer

Impuls Film er et produktionsselskab bestående af en håndfuld unge filmmagere, der til dagligt arbejder med reklamefilm og musikvideoer, hvor storytelling og det visuelle er i højsædet. Vi søger praktikanter til forårssemestret 2023, hvor vi særligt er på udkig efter personer med interesse inden for følgende roller:

Producer:
Som producer-praktikant hos Impuls Film vil du arbejde med at udvikle kreative oplæg, samt oversætte dem til eksekverbare idéer. Det indebærer opgaver som idéudvikling, research, udarbejdelse af tidsplaner og generel koordinering, budgetlægning, casting og ikke mindst en masse hands-on ift fede produktioner.

Fotograf og postproduktion:
Det er også muligt at blive en del af den tekniske afdeling, hvor man kan få erfaring med lyssætning, cinematografi eller andet teknisk, eller hvis man er mere interesseret i postproduktionen, så kan man få erfaring med redigering, motion graphics mm.

Du vil blive en del af en flad struktur, hvor alle har et ansvar for at produktionerne bliver bedst muligt. Vi har store ambitioner og dannet en enormt stærk base for vores videreudvikling, men vi har samtidigt plads til at hygge og være sociale, som vi i den grad også prioriterer.

Finder du ovenstående interessant så kan du tjekke os ud på vores socials og sende en mail til contact@impulsfilm.dk.