Elbek & Vejrup: Konsulentpraktik E23 efterfulgt af Graduateforløb

Elbek & Vejrup: Konsulentpraktik E23 efterfulgt af Graduateforløb

Søger du praktikplads, hvor du efterfølgende kan starte i Graduateforløb?

Skal du starte i et praktikforløb på din kandidatuddannelse efter sommerferien? Drømmer du om en karriere, som kobler forretningsrådgivning og IT? Vil du være med til at løse rigtige opgaver for rigtige kunder?  Så kan vi tilbyde praktikplads med efterfølgende ansættelse i Graduateforløb i succesfuld vækstvirksomhed.

Jobbet

Elbek & Vejrup søger talentfulde og engagerede praktikanter, der har ambitioner om at gå konsulentvejen inden for IT- og forretningsrådgivning efter endt studie. Hos os kommer du igennem et spændende læringsforløb, idet du bliver en del af EV TalentAcademy. Her skal du prøve kræfter med en hverdag som konsulent. Efter endt uddannelse tilbydes du et et-årigt Graduateforløb, som klæder dig på til en karriere som forretnings- og IT-konsulent i en branche, der er i rivende udvikling.

Som praktikant hos os indgår du på lige fod med dine andre kolleger. I takt med at din erfaring øges, følger ansvaret tilsvarende med.

Kvalifikationer

  • Er cand.merc.- eller cand.it-studerende og skal i praktik i efteråret 2023
  • Ønsker at gøre en forskel for vores kunder
  • Udadvendt team-player
  • Højt energiniveau og drive

Elbek & Vejrup
Elbek & Vejrup er en ejerledet virksomhed med 180 ansatte. Vi er specialister i forretningsrådgivning inden for en række branchespecifikke forretningsområder. Vores forretning er primært baseret på ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. I Elbek & Vejrup får du branchens absolut dygtigste og mest engagerede kolleger, som står klar til at vejlede dig i dine arbejdsopgaver og støtte dig på din udviklingsrejse – en rejse, som du i høj grad har mulighed for selv at præge.

Vi tilbyder dig
Du vil blive en del af en praktikantgruppe, som indgår i det femte rul af praktikforløb med henblik på fastansættelse. Igennem et struktureret karriereforløb med fastlagte uddannelsesdage og en tilknyttet mentor, vil vi løbende fylde viden på dig. Vores succesrate er høj, og vores gode kolleger fra de tidligere forløb er fortsat i huset.

Vi vokser konstant mere end markedet og har derfor brug for dig og mange andre unge talenter, som vil være med til at tilføre værdi hos vores mange loyale kunder. Om din endelige specialisering eksempelvis bliver indenfor økonomi, logistik eller fashion afstemmes under forløbet i takt med, at tingene udvikler sig og dine interesser.

De gode medarbejderforhold i Elbek & Vejrup inkluderer blandt andet massage- og fysioterapiordning, sund mad i kantinen og adgang til fitness. Derudover en lang række personalearrangementer for såvel hele firmaet som for vores unge medarbejdere, der mødes til sociale arrangementer månedligt i vores netværksgruppe EV Ung. Desuden har vi fælles idrætsaktiviteter som DHL, halvmaraton, fodbold, funktionel træning og cykling.

Søg stilling

Det er nemt at søge job hos os. Send dit CV og en motiveret ansøgning til job@elbek-vejrup.dk og skriv venligst ’Konsulentpraktikant’ i emnefeltet. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-koordinator, Sophie Myhrmann, på 28 59 09 64 eller smy@elbek-vejrup.dk. Du kan også læse mere om Elbek & Vejrup på www.elbek-vejrup.dk.