No Zebra: Praktikant til Webudvikling, efteråret 2023

No Zebra: Praktikant til Webudvikling, efteråret 2023

Lyder en praktikplads, hvor du får mulighed for at dygtiggøre dig indenfor udvikling, sparre med nogle af landets dygtigste specialister og indgå i et kollegialt fællesskab med fede personalearrangementer, som noget for dig? Kickstart din karriere i udvikling med en praktikplads hos No Zebra!

No Zebra vandt i 2021 Teamprisen for Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed for vores praktikprogram, som vi kalder ‘Digital Rocket’.  Til vores udviklingsteam på kontoret i Aarhus, leder vi nu efter vores nye praktikant til efteråret 2023. Her bliver du en del af Platform, som består af dedikerede og fantastiske kollegaer indenfor både Udvikling (frontend, backend), Customer Care, projektledelse og design

Varierende og spændende opgaver

Som Digital Rocket i vores udviklingsteam, får du mulighed for at tilegne dig relevante og efterspurgte kompetencer indenfor eCommerce og CMS-udvikling iblandt et team med over 20 års erfaring. Afhængigt af dine interesser og ambitioner, tilbyder vi hands-on erfaring med bl.a. C#, MVC, SASS, JS-frameworks, integration, CMS-udvikling og meget andet. Vi arbejder primært med Vue, Nuxt, HTML og C#, .NET samt Dynamicweb og Umbraco.

Du bliver en del af No Zebra-teamet

Udover at blive en del af et højt specialiseret og fagligt miljø, hvor du får oparbejdet et fagligt fundament, bliver du også en del af et bureau, som er et certificeret Great Place To Work med et dedikeret fokus på trivsel. Her er der højt til loftet, daglige GIFs på vores Teams kanaler og naturligvis en god onboarding, så du får den bedste start på dit praktikforløb.  Vi har en dedikeret personaleforening, som arrangerer spændende events i løbet af året, herunder en sportsklub, hvor du får rig mulighed for at deltage i f.eks. spinning, paddle eller badminton. Dertil er der selvfølgelig de spontane fredagsbarer og vores årlige fester.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt gerne vores COO Jytte Müller og hør mere på jmu@nozebra.dk eller tlf. nr. + 45 61 31 20 44

No Zebra giver en erkendtlighed på 3000 kr. om måneden i praktikforløbet.

Vigtigt:

Vi gennemgår kun ansøgninger sendt gennem vores ansøgningsformular og forholder os ikke til ansøgninger fremsendt på e-mail.