OK: Praktikant til salg- og konceptudvikling med kommercielt fokus

OK: Praktikant til salg- og konceptudvikling med kommercielt fokus

Søger du en praktikplads, hvor du kan få relevant erfaring med salgskoncepter, forretningsudvikling og udarbejdelse af konkrete handlingsforslag? Har du gå-på-mod og energien til at indgå i et ungt team, der arbejder med udvikling af produktstrategier? Og vil du være en del af OK’s praktikprogram til efteråret? Så er det dig, vi leder efter!

Vi er fulde af god energi – også den grønne
Du kender sikkert allerede OK for vores sjove tv-reklamer og mange tankstationer, men vi er faktisk mere end det. Vi er et energiselskab som leverer energi til Danmark og her er OK en væsentlig aktør på el- og naturgasmarkedet, hvor vi har et skarpt fokus på at styrke kundeoplevelsen og på udviklingen af nye services og løsninger. Det skal du bidrage til! Du bliver en del af et team på fem, som har ansvaret for at udvikle og implementere produktstrategier på el-markedet og naturgasmarkedet – på både B2C og B2B.

Vi tilbyder en praktikplads i vores afdeling El og naturgas

Du bliver en del af OK’s praktikprogram i efteråret 2023, hvor vi har særligt fokus på personlig og faglig udvikling. Her kommer du i forløb med andre praktikanter i OK. Vi har også vores netværk OK UNG som du også kan blive en del af.

Praktikstillingen hører under vores afdeling El og naturgas og du vil få en plads på vores hovedkontor i Viby J, hvor vi til dagligt sidder omkring 450 OK-kollegaer.

Vi ser, at en praktikant kan komme ind og bidrage i forhold til udviklingen af vores produktstrategier og forretningsudvikling og vi er klar på at overlade et stort ansvar til dig.

Vi forestiller os, at du primært vil beskæftige dig med følgende:

 • Kundeanalyser og identifikation af nye salgskanaler
 • Analyser med fokus på salg, partnerskaber og konceptudvikling
 • Konkurrentovervågning og -analyser
 • Cost-benefit-analyse og evaluering af initiativer inden for markedsføring, salg og kundefastholdelse
 • Udarbejdelse af rapporter der samler de vigtigste tendenser på el- og naturgasmarkeder
 • Prisstatistikker og Ad-hoc opgaver
 • Deltagelse i vores praktikprogram, hvor du kan forvente personlig og faglig udvikling


Hvem forestiller vi os, at du er?

Du er i gang med en videregående uddannelse, der berører emner som analyse, strategi, salg, marketing og forretningsudvikling. – eks. Cand.merc. Derudover har du:

 • Et kommercielt mindset
 • Mod på at omsætte teori til konkrete handlingsforslag, og er ikke bange for at komme med dine forslag til forbedringer på baggrund af analyse og iagttagelser
 • Kendskab og interesse for markedsovervågning og forretningsudvikling
 • Forretningsforståelse, er nysgerrig og proaktiv
 • Interesse for udarbejdelse af konkurrentanalyser, markedsanalyser og formår at omsætte disse til konkrete handlingsforslag
 • Erfaring med brugen af Excel og PowerPoint


Vi forestiller os, at din værktøjskasse er fyldt med en masse teoretisk viden, som du gerne vil afprøve i praksis. Vi håber også, at du er interesseret i et længere samarbejde, da vi ser det som en værdifuld mulighed at indgå et specialesamarbejde samt mulighed for at fortsætte i et studiejob efter endt praktik.

Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen, og ønsker du at høre nærmere, eller har du spørgsmål til praktikstillingen så kontakt Produktchef, Michelle Dall Nørgaard, på telefonnummer:  20722683

Vi glæder os til at høre fra dig!