OK: Praktikant til udvikling af fremtidens ladeløsninger

OK: Praktikant til udvikling af fremtidens ladeløsninger

Brænder du for den grønne omstilling og vil du gerne tage aktiv del i grønnere løsninger til forbrugerne? OK’s E-mobilitetsteam er i rivende udvikling og søger derfor en dygtig og engageret praktikant.

Vi sætter strøm til Danmark

OK er kendt for sine tankstationer og benzinkort, men vi er meget mere end det. Vi leverer energi til Danmark og her er ladeløsninger sidste skud på stammen og et vigtig led i OK’s strategi om at tilbyde kunderne lige netop den energi, de efterspørger. Det skal være nemt og bekvemt at være elbilsejer og derfor tilbyder vi ladeløsninger til privatkunder, erhvervskunder og investerer samtidig massivt i ladestandere i det offentlige rum og ”på farten”.

Vi asfalterer, mens vi kører

Hos E-mobilitet er vi fulde af god energi – også den grønne. Derfor er det vigtigt for os, at et job i E-mobilitet er sjovt, udfordrende og at hver dag ikke er ens. Vi har travlt og oplever stor efterspørgsel på vores løsninger i markedet, hvorfor det er afgørende, at vi hele tiden er med på beatet. Derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat, har et agilt mindset og trives i et miljø, hvor du ikke altid ved hvad dagen bringer.

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af OK’s praktikprogram i efteråret 2023, hvor vi har særligt fokus på personlig og faglig udvikling. Her kommer du i forløb med andre praktikanter i OK. Vi har også vores netværk OK UNG som du også kan blive en del af. Der er mulighed for studiejob inde praktikperioden starter.

Dine arbejdsopgaver vil favne bredt, men blandt andet være:

  • Test af ladestandere, op mod OK systemer
  • Udarbejdelse af guides i opsætning af ladestandere
  • Fejlfinding på ladestandere og systemer
  • Ekspert i praktisk opladning af elbiler, lige fra analyse af ladestandere til funktioner i elbilerne.
  • Hjælp til udformning af supportguide til hvordan kundeservice skal håndtere kunder der oplever problemer med opladning af deres bil


Hvem er du?

Du er i gang med en videregående uddannelse, der berører emner som strøm, it og energioptimering. Du har en interesse for den grønne omstilling og ser dig selv være en del af denne rejse.  Du har en pragmatisk tilgang til tingene og en holistisk forstående for ladestandere og bilbatterier. Derudover er du undersøgende og nysgerrig og trives godt med struktur. Vi forventer også at du har et mindset som er kundeorienteret og at du kan sætte dig i vores kunders sted og forstå deres behov.

Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen og ønsker du at høre nærmere eller har du spørgsmål så kontakt Produktudvikler Jesper Juhl Frost på mail: JJFR@ok.dk eller telefonnummer: 7194 3353