RaskRask: Praktikant til kommunikation og markedsføring

RaskRask: Praktikant til kommunikation og markedsføring

Kommunikation og Markedsføring i hurtigt voksende Scale-up

Er du vild med kommunikation og markedsføring? Og kan du fortælle historier, der får modtageren frem på stolen? Så tilbyder vi nu en praktikplads med spændende opgaver, masser af ansvar og rig mulighed for at finpudse hele den kommunikative værktøjskasse i et ungt og livligt arbejdsmiljø i hjertet af Aarhus.

Hvem er vi?

RaskRask er Danmarks største velvære-koncept for udekørende massører, personlige trænere og yogalærere. Vi blev grundlagt i 2015, og kom for alvor på Danmarkskortet i 2020, da vi deltog i Løvens Hule. I dag har vi over 300 fagpersoner tilknyttet, som hver dag bringer velvære hjem til mere end 100 borgere og virksomheder i hele landet. Fra vores kontor i Aarhus tager vi os af markedsføring, kommunikation, support og regnskab, så vores fagpersoner får frie hænder til at gøre det, de er passionerede for.
Vi har ingen klinikker eller træningscentre. I stedet benytter vi en deleøkonomisk model, hvor kunden stiller lokaler til rådighed. Det sparer tid, penge og unødige ressourcer. Samtidig slipper kunden for at skulle ud ad døren, og kan i stedet få ydelsen i trygge og vante omgivelser.

Din profil

Du er i gang med en relevant uddannelse. Du trives med forskellige opgaver, og er interesseret i at arbejde med alle aspekter af kommunikation og markedsføring. Det er en fordel, hvis du:

  • Er ansvarsbevidst, initiativrig og opsøgende
  • Har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner
  • Både kan arbejde selvstændigt og samarbejde med kollegaer


Dine arbejdsopgaver vil fx være:

  • PR
  • HR
  • SoMe
  • Blogging
  • Tekstforfatning
  • Kunde- og partnerkontakt
  • SEO


Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en flad struktur. Du vil få hurtig læring og alt det ansvar, du kan bære.
Arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen i Aarhus C, med mulighed for at tilpasse det til dit studie eller andet. Hver dag er der lækker frugtordning og frokostordning, hvor du kan vælge imellem salat, forskellige varme retter og sandwich. Om torsdagen er der fælles morgenmad, og om fredagen tager vi en øl/sodavand sammen for at fejre en god uge. Gennem din praktikperiode vil der være forskellige arrangementer, som f.eks. paddletennis, firmamassage, bowling mm.

Langt de fleste af vores nuværende ansatte er tidligere praktikanter. Gennem deres praktik udviklede de deres kompetencer, og viste stor motivation og dedikation til arbejdet. Hvis du og Rask Rask er det rette match, kan der måske også være mulighed for, at du kan fortsætte på teamet efter endt praktikforløb.

Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til info@raskrask.dk eller ringe på 93 88 00 63. Du kan ansøge på hjemmesiden under fanen Jobs eller via knappen øverst i opslaget,

Vi glæder os til at høre fra dig!
Team RaskRask